Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Meg büntetek 15000ft-ra ittas...

Meg büntetek 15000ft-ra ittas kerékpározásért Vala hogy nem lehetne enyihitést kérni Hogy kevesebbet keljek fizetni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 19:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

heh qr*wa bodnár..az se normális aki sajnálja!mint az elözö is irta!söt lehet a bringás részeg sem volt csak betitulálják annak!amugy meg ha 90el ment volna simán észre vette volna a fényvisszaverös mellényben tekergö emberkét!én örülök annak hogy kapott egy évet(többet kellet volna...)

de te is minek mész arra ahol rendörök tanyáznak?amugy be kell menni és enyhitést kell kérni azzal az indokkal hogy sz*r a vagyoni helyzeted!általában megadják..

2009. szept. 22. 18:55
 12/22 A kérdező kommentje:

Engem meg csipnek de mikor az öregek ugy esnek kelnek ki a kocsmából és az útközepén esnek kelnek azokkal nem törődnek de én ittam két sört!

nekem ki szolnak h álljak meg

2009. szept. 22. 21:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát én nemtom, vannak akik nagyon lazán veszik, mások meg nagyon rigidek,én mondjuk nem iszom, de pl most nyáron a strandon igen ledöbbentem, hogy dobálták be egymés utána dobozos söröket, aztán meg tök lazán ültek kocsiba ... hát izgi egy kérdés ez
2009. szept. 23. 09:10
 14/22 anonim válasza:
49%
Fizess, és örülj, hogy nem csaptak el!
2009. szept. 25. 16:57
 15/22 anonim válasza:

Hú, de szabályosan közlekedhet az a bringás aki az út bal oldalán tekeri a pedált!!!

De válasz a kérdésre.

Fizess barátom, mert a KRESZ mindenkire vonatkozik, még a bringásokra is!

Én naponta tekerem és nem is fogyasztok alkoholt, mert tudd meg, hogy bármi történhet veled és mégis te leszel a hibás a pia miatt!!!!!!

2009. szept. 27. 10:56
 16/22 anonim válasza:

Én a kérdésedre válaszolok.Fizesd be mert nem kapsz enyhítést.Apu gyorshajtásért kapott 30.000ft-ot 50-es tábla 67-el kapták le.Fellebbeztünk vagyis írtunk levelet arra hívatkozva hogy nem volt soha szabálysértése,a fizetése fele a bírság és hogy nem lehet-e részletfizetés.

Küldtek vissza egy levelet,h a fellebbezésért fizessünk be 5000ft-ot.Na befizettük és így 35000ft-ba került a történet mert sz@rnak rá,h neked mi a problémád.Ja és egy összegben kellett kifizetni.Szóval ennyit az enyhítésről!!!!

2009. szept. 27. 11:35
 17/22 A kérdező kommentje:
Durva
2009. szept. 27. 12:20
 18/22 anonim válasza:

Na azért tisztázzunk valamit!!!

1:Érdekes a rendőrök az ittas biciklist kiszúrják pár sör után a részeg gépjármű vezetőt meg nem!

2:Ez a bünti szerintem nem jogos"még jó hogy nem már elveszik bicikliről a jogosítványát"pfff!

3:A bodnár meg csak szívjon nyugodtan mert a rohanása és a felelőtlen életmodja miatt elvett egy emberi életet!"Személyautóval száguldozni????????Ez meggondolatlanságból elkövetett gyilkosság"neeeeem???

Csak azért mondja mindenki,hogy a biciklis részeg volt mert a média ezt híreszteli!(És miért híreszteli)?:Mert a Bodnár lényegében egy közismert személyiség és próbálták elseftelni az ügyet,hogy minnél kevesebb legyen a büntetés és,hogy a Bodnár minnél hamarabb tudjon újra meccsezni lelkiismeret fúrdalás nélkűl!De kérdem én van neki eggyáltalán ilyen"aki hajt mint egy őrült"

Szóval azért mert szeretitek a focit attól függetlenül csak kapja meg a büntetését mert jár neki,és azt hiszem ez a magyar kula foci "mert nem más csak a pénzt tudják az állambácsi zsebéből kihúzni mert bizonyítani nem bizonyítanak semmit"Ugyanolyan kula lessz a Bodnár nélkül is mint a Bodnárral!

Ja és a biciklis nem volt részeg csak ittas de ha azt nézzük,hogy valaki azt mondja hogy részegvolt akkor a vétkes sofór természetesen már talán még bütetést sem érdemel?

Hát nehogy már a közismert személyek azt csináljanak ami nekik jól esik mi meg majd leszünk a célpontok!NAGYON EL VANNAK SZÁLLVA MAGUKTÓL!!!...

2009. szept. 28. 11:14
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

gyerekek, ha nem egymást szidnátok, hanem a kérdésre válaszolnátok, tök jó lenne .......

az ész megáll, sztem nem erkölcsi prédikációt akar itt látni senki, azt kaphatunk bárhol

2009. szept. 28. 11:31
 20/22 anonim válasza:
Megérdemled többet kellet volna, hogy kapj!!! Legalább tanulsz belőlle4
2009. nov. 9. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!