Ha kerékpárral átlépem a sebességkorlátozást megbüntetnek?
:D Az szép.. Végén még meg is szondáztat..
Egyébként a trafipaxok nem úgy vannak kalibrálva, hogy csak a limit átlépése fölött jelez?(pl városban 50nél) Mert ugye kerékpárral csak 40el lehet menni, de néha kényelmesebb felvenni a kocsik tempóját (45-46km/h) és akkor nem előzgetnek, kátyúkat rendesen ki tudom kerülni, nem mennek el mellettem 20cm-rel.
Azt hittem, hogy mostanában csak egy autóból mérnek, aztán majd rendszámtábla alapján küldik a számlát. Akkor mostantól figyelek :D
köszönöm a válaszokat
szerintem ha kézi vagy autópályán felszerelt trafipaxról mérnek akkor 100 % hogy nem küldenek csekket ugyanis nincs rendszámod és az alapján nem tudna megtalálni.Még 50 ccm3 rendszámtábla nélküli motoroknál se tudnak megbüntetni mert nincs mit lefényképezni.Csak annyit tehet a rendőr hoogy utánad megy és úgy büntet meg.De szerintem kicsi az
esélye!!
Ja de azért ne nagyon próbálkozz mert már egy jobb biciklivel tudsz 30 felett menni és ha30 as táblánál 40-45 tel mégy utánad mehet a rendőr de mint mondtam nem biztos hogy megtudnak büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!