2 napja volánbusszal utaztam. A buszsofőr odacsukott az ajtóhoz, mikor próbáltam megint felszállni szintén majdnem rám csukta az ajtót de mivel elindult, így valahogy kiszabadítottam magam. Szerintetek lehet még panaszt tenni vagy már túl késő?
" Nagyon sokan voltuk a buszon, ezért kellett egyébként leszállni, ahhoz, hogy mások is le tudjanak szállni."
És szerinted azért csukott oda, mert részeg volt. Az teljes mértékben lehetetlen hogy nem vette észre hogy ottvagy, mert pont holttérben voltál? És persze az is egyértelmű hogy a buszsofőrök félliter barack/óra tempóban piálnak mikor szolgálatban vannak, ez teljesen normális, véletelenül sem ebből élnek, és nekik nem veszik a jogsijukat sem. Meg nem ül mögöttük majd 100 ember sem.
De egyébként tehetsz panaszt nyugodtan még most is.
Kedves mr.flash szerintem eleg fura lenne, ha az ajto ahol fel es leszallnak az emberek holtter lenne.Es erdekes, hogy ez mas sofornel nem fordul el es a tukorbe nezik, hogy csukhatja-e az ajtot.De, persze biztos en tudok valamit rosszul.
Hiaba orditottam volna semmit nem hallott, mert, hogy lecsukott a buszrol....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!