Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nekem jobb kéz szabály, a...

Nekem jobb kéz szabály, a szembejövőnek meg els adás tábla. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Egyirányú utca, megy kettő. 1 oda 1 vissza. Én visszafordulnék az 1 ikből a másikra. De mikor fordulnék, van 1 kis utca. Ott van elsőbbség adás köt tábla. Nekem csak jobb kéz szabály van. Én balra nagyívben, Ő egyenesen jönne át mellém.

Tehát Ő egyenesen els. adás t én meg balra nagy ívben jobb kéz szabállyal.

Most mi van ilyenkor?

2013. febr. 12. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy ívben nem tud visszafordulni, mivel elsőbbséget kell adnia "zöldnek", ezért megáll a két útrészt összekötő kis szakaszon. Ha "zöld" elment, "kék" és "piros" áll egymással szemben, de "pirosnak" "táblája van". Így "kéké" az elsőbbség.
2013. febr. 12. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
attól az ív még egy ;)
2013. febr. 12. 23:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Ott a pont.;D Egy ív, csak két ütemben...
2013. febr. 12. 23:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyébként a megoldásnak itt a magyarázata:

[link]

2013. febr. 12. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:
A vizsgabiztos egy idióta volt! 2 jármű egymással szemben. Az egyiknek "mackósajt" tornyosul a jobb oszlopa mellett, a másiknak semmi. Hogy a viharba lennének már egyenrangúak? Ehhez nem kell atomfizikusi diploma, csak egy kis józan ész...
2013. febr. 13. 01:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Más a helyzet, ha az osztottpályás út köze kicsit nagyobb és mondjuk ott is van a két útpálya között egy macisajt pl. Róna utca ... (de itt nincs)
2013. febr. 13. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!