Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » STOP tábla. Rendőrautóból...

STOP tábla. Rendőrautóból rendőr lemond az elsőbbségi jogáról. Ez esetben meg kell állnom a tábla vonalánál? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Szóval meg kell állni? Ha azt nézem, hogy rendőr, akkor a "tábla felett áll" Ha azt nézem, hogy autós, akkor csak elsőbbséget adott. Nos?
2013. febr. 4. 12:41
1 2 3
 21/24 sni ***** válasza:
akkor kicsit lemaradtál, már van ilyen program, kamera laptop, mikrofon+kamera a rendőrön, és online megy a központba, és hogy én is általánosítsak kicsit visszatérve a stílusra, így egyszerűbb a szabs bizonyítása, valamint a becsületsértés hivatalos személy sérelmére, de gondolom szerinted ilyen sincs! Amúgy nem tudom, minek annyit beszélni, ha tudom bizonyítani, megállítom, 1 percben elmondom miért, mi lesz az intézkedés, a többi rizsa lenne mindkét részről! És ilyenkor jön a jó magyar szokás: egyértelmű, bizonyítható, akkor ez a legnagyobb problémám? Na ezért nem beszélgetek, végzem a munkám, jogszerűen, szakszerűen, és udvariasan, te meg általánosíts, az nem engem minősít, inkább az, hogy mennyi köszönőlevél jött be a főnökeimhez a segítségnyújtás, vagy kultúrált, gyors intézkedés miatt! Az ilyen emberek miatt szeretek és megéri dolgozni, a többi az általánosított szükséges rossz!
2013. febr. 9. 14:56
 22/24 sni ***** válasza:

és a végére: mivel nem az a téma, én hogyan végzem a munkám, és őszintén szólva nem is érdekel a véleményed: igen, a STOP táblánál mindig meg kell állni!

Ha szerinted nem jogos az intézkedés:

Független Rendészeti Panasztestület (civilek dolgoznak benne)

Ha visszaélés gyanúja merül fel: NVSZ

a kettö közül bármelyik foglalkozik vele, és nem itt kell sírnod!

2013. febr. 9. 15:27
 23/24 anonim ***** válasza:

"Amúgy nem tudom, minek annyit beszélni, ha tudom bizonyítani, megállítom, 1 percben elmondom miért, mi lesz az intézkedés, a többi rizsa lenne mindkét részről! "

ne de pont a lényeget hagyod le. azt érted bizonyítás alatt, hogy TE láttad a szabsértést? na neeee.

és a kamera abszolút nem olyan elterjedt, ahogy te most itt előadod, és ezt onnan gondolom, hogy akkor igen sok mindent nem engednének meg maguknak, ha ez igaz lenne (tudom, léteznek kamerás kocsik, de még elenyésző ezek száma)

2013. febr. 9. 19:46
 24/24 anonim ***** válasza:
de tényleg kifejthetnéd, mit értesz "ha tudom bizonyítani" alatt, felettébb érdekelne!
2013. febr. 9. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!