Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kiderült már, hogy Rezesova...

Kiderült már, hogy Rezesova végül is mit keresett hazánkban a baleset napján?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem Pozsonyba ment? A leggyorsabb útvonal Kelet- és Nyugat-Szlovákia között Budapesten át vezet.
2013. febr. 3. 12:54
 2/3 anonim ***** válasza:
az baj multkor beszéltek rolla , max 2 évet kaphat nem 8 at ! mert ha valami olyat fog mondani hogy szedet 1 gyogyszert amit dokija irt fel, és ez okozhatot rosszullétet amit utolag nem lehet bizonyitani már , akkor a baj , max 2 évet kap amiből már ult pár honapot, :( ez épp olyan mint ir gázoló , gyerekapja lennék már rég megöltem volna nem kell biroság nekem. !!!!egyszer élek nem 2 szer és nevet a markába atetű multkor láttam tvben mutaták éli életét.
2013. febr. 3. 14:57
 3/3 Napkiraly ***** válasza:
Kassáról így jut a leggyorsabban Pozsonyba. A tótok nem csak a magyaroktól kapták a földet, de még az autópályát is
2013. febr. 3. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!