Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért van az, hogy a hó...

Tom Benko kérdése:

Miért van az, hogy a hó leestével nemhogy nem csökkent, de nőtt a forgalom?

Figyelt kérdés
Egyre-másra látok ráadásul olyan embereket is, akikről nem is tudtam, hogy van autójuk. Normálisak ezek, hogy nulla tapasztalattal/rutinnal ilyenkor kezdenek autókázni?

2013. jan. 14. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert a tömegközlekedés szinte leáll a hó miatt. Amúgy nem biztos, hogy többen mennek autóval, csak feltorlódnak, és ezért tűnik többnek
2013. jan. 14. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
azért mer bementem busszal hatra melózni de késtem másfél órát ezért kib@sztak.
2013. jan. 14. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a magyar tömegközlekedés(főleg budapesten) nem lenne ennyire csapnivaló, sokkal kevesebb autó lenne ilyenkor. De kérdem én, ki akar azokon a vacak régi metrokon, villamosokon, buszokon fagyoskodni? Se fűtés, de még csak nem is takarítják őket. és iszonyú kényelmetlenek. Még ingyen se használnák az amberek. Remek példa erre, hogy ma a BKV reggel 9 óta ingyenes egészen éjfélig. Nem tudom tudjátok-e, olvassatok utána! és mégis ennyi autó van. Én is autóval közlekedtem ma egész nap. Akkor se bkv-znék ha nemhogy ingyen lenne, de még ők fizetnének nekem!
2013. jan. 14. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Ma a buszok egy sima vasúti felüljárót (pl. a Sibrik híd) se tudtak leküzdeni. Ki mer ezekkel elindulni bárhová is?
2013. jan. 14. 20:58
 5/8 Napkiraly ***** válasza:
3nál a pont. Elővettem a téli autómat, aztán röhögtem a sok elakadt buszon
2013. jan. 14. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Halkan megjegyezném, hogy a buszjáratok jó része keresztbeállt személyautók miatt nem tudott közlekedni - de természetesen voltak olyan helyek, ahol maguk a buszok nem tudták felküzdeni magukat. De a XVIII. kerületben kimondottan a lassú autósok hátráltatták a buszom dinamikus haladását.

Az ingyenbékáká meg jó marketinghúzás volt: h9-kor már mindenki, aki kocsival akart menni, már az autójában ült és ugyanők a délutáni csúcsban ugyanúgy visszabaszakodtak haza, ahogyan reggel.

2013. jan. 14. 22:10
 7/8 Napkiraly ***** válasza:
átszállhattam volna az ingyen marhaszállítóra, de hol hagyom a kocsit? Mondjuk azt elismerem, nem lehet egyszerű nyári gumival buszt vezetni ilyenkor-
2013. jan. 14. 22:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem a fôvárosban vagyok. Pesten fingom sincs, mi a helyzet, és nem is nagyon izgat.
2013. jan. 15. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!