Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Minden oktató türelmetlen és...

Minden oktató türelmetlen és kiabál a tanulóval, vagy csak nekem sikerült ilyenbe belefutni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 18:05
1 2
 11/14 anonim válasza:
17%
Az oktató általában türelmes ember. Igen ám, de egy idő után kezdenek a kezelhetetlen, ostoba, gonosz tanulók az idegeikre menni. Nos ekkor van az, hogy kiabál. Met ugye, ütnie nem szabad, noha a nebulók többsége kiérdemelne egy-két makarenkói pofont. Tisztelet a kivét4elnek. Ne a tanárban keresd a hibát!
2013. jan. 1. 15:09
 12/14 A kérdező kommentje:

utolsó! Mit értesz a kezelhetetlen, gonosz, ostoba tanulón? azt, hogy nem tud megcsinálni egy feladatot, úgy ahogy kell? Épp azért járok vezetni tanulni, azért fizetem ki óránként azt a 3700 ft-ot. Nem azért, hogy ennyi pénzért leordítson vki 1 órán keresztül. Ezt bárki megtenné ingyen is.

Nem tartom magamat rossz képességű embernek, de nagyon jónak se.

Örülök neki, hogy neked nem ilyen oktatód volt. de a vizsga előtti héten mindennap voltam vezetni és mindig kiabált velem. igaza volt, de akkor se kiabáljon velem cca. 50 centiről.

2013. jan. 1. 17:06
 13/14 yaq12wsx válasza:
100%
...nekem az egyik oktatómmal majd a tettlegességig fajult a viszonyunk... igaz nem az iskola vezetője volt, így kértem egy női oktatót... nem igazán bírom ha üvöltöznek a környezetemben, főleg ha velem... :D de próbáljunk meg objektívak lenni... egész nap kezdő vezetők mellet tengeti és veszélyezteti az életét, tudva, hogy nem mindenki alkalmas erre... de, hangsúlyozom, Te mocskosul borsos árat fizetsz azért, hogy megtanulj és jól megtanulj egy potenciálisan veszélyforrásnak minősülő gépszerkezettel balesetmentesen és lehetőleg baleseteket megelőzhetően, ill kivédve, azzal úgy közlekedni vadidegenek társaságában, hogy elfogadd, és alkalmazd, tökéletesen, a legjobb tudásod szerint azokat a szabályokat és morált, melyek lehetővé teszik A pontból B pontba való jutásodat... és ezt ne egy idegbeteg-psichopata adja át... tehát én cserélnék egy oktatót, vagy iskolát és visszakövetelném a pénzem... nekem bejött... kaptam egy kedves hölgyet aki lehetővé tette, hogy megtanuljam mindezt kacagva, boldogan és biztos kézzel... :D
2013. jan. 1. 21:40
 14/14 anonim válasza:
Az én oktatóm is nagyon rendes, türelmes, egy picit sem kiabál. Szerintem válts oktatót, mert úgy nagyon rossz vezetni járni, ha kiabálnak veled. Ha az ember szorngva megy az órára, úgy pláne hibát követ el, akkor pedig megint üvöltözni fog Veled... szóval ez így egy ördögi kör. Azt javaslom, keress új tanárt, és a vizsgád is sikerülni fog. Ha húzod az időd, akkor szerintem kiesel a gyakorlatból
2013. jan. 2. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!