Minden oktató türelmetlen és kiabál a tanulóval, vagy csak nekem sikerült ilyenbe belefutni?
Mintha én írtam volna ki a kérdést... az enyém is ilyen volt. Egy darabig elhallgattam, hogy kiabál velem, aztán már úgy álltam hozzá, hogy mondja, ha akarja, egyszer csak megunja. És utána már nem is figyeltem oda, magamtól rájöttem a dolgokra, és úgy közlekedtem mintha egy gps mondta volna, hogy jobbra vagy balra, meg a feladatokat. ha el kezdett ordítani eszembe jutott egy zene és úgy álltam hozzá mintha azt hallgattam volna. Nekem működött a módszer. Otthagyni nem akartam mert akkor a teljes tandíj negyven százalékát kellett volna kifizetnem és annyi pénzt nem szerettem volna feleslegesen kiadni a semmire. Másodjára lett meg a jogsim, amit nem bánok.
Kitartást! Remélem, neked elsőre sikerül! Ha végképp tanácstalan vagy, hagyd ott az oktatót és keress másikat (feltéve, akkor ha nincs így megkötve a kezed).
az én oktatom az nagyon jó fej volt ,ugyan olyan zenét szerettünk ,ő is Attila volt én is (ez már egy jó pont volt XD )nem ordibált ,türelmes volt ,valamit elszúrtam akkor nem ordibált elmagyarázta ,hogy mit kellet volna csinálnom azt kész a 30 óra bőven elégvolt nekem ,hogy utána átmentem a vizsgán am a vizsgabiztos is Attila volt meg is jegyeztem ennyi Attilát 1 kis vw poloba és hozzá kell tennem ,hogy kb úgy mentem oda ,hogy nekem 2 lábam van ,kocsiban + 3 pedál most mi lesz XDXD
szóval szerintem oktatót kéne váltanod ,mert ismerősömnek olyan volt az oktatója ,hogy üvöltött vele + türelmetlen volt 20óra alatt nem tudott semmit , oktatót váltott az 10 óra alatt sokkal többet fejlődött mint a régivel 20 órában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!