Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Minden oktató türelmetlen és...

Minden oktató türelmetlen és kiabál a tanulóval, vagy csak nekem sikerült ilyenbe belefutni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 18:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az én oktatóm normális volt. Egyébként az ilyenek töbsége csak azokkal ordibál, akik hagyják. Oszd ki, és ha így sem változik semmi, keress másikat. Ráadásul ha kiabál veled, az nem biztos, hogy a vezetésed javára megy.
2012. dec. 29. 18:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Az enyém sose ordibált, kifejezetten nyugodt volt.
2012. dec. 29. 18:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Az oktatónak két főnöke van. Az egyik a céges, a másik te. Ha úgy érzed, a módszerei nem neked valók, rúgd ki. Én kettővel is megtettem, a harmadik nagyon jó volt.
2012. dec. 29. 18:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Egy kissebb városban, mint az enyém, az oktatóm volt az autós iskola vezetője is egyszemélyben. Normális volt, de ha nem lett volna az, nem nagyon tudtam volna másra cserélni, max egy másik iskolába íratkoztam volna át.
2012. dec. 29. 18:30
 5/14 A kérdező kommentje:
nekem is az oktató az autósiskola vezetője is...:/ Az elején volt türelme, de kb. a 20. órától kezdve mindig kiabált valamin... tudom, hogy én szúrtam el... és ilyenkor olyan rossz érzés volt menni legközelebb vezetni... most 1-2 hónapot kihagyok (dec. elején volt egy sikertelen vizsgám,) és legközelebb febr. elején megyek vezetni (direkt ki akarok hagyni egy kis időt)
2012. dec. 29. 18:39
 6/14 anonim válasza:
100%

Mintha én írtam volna ki a kérdést... az enyém is ilyen volt. Egy darabig elhallgattam, hogy kiabál velem, aztán már úgy álltam hozzá, hogy mondja, ha akarja, egyszer csak megunja. És utána már nem is figyeltem oda, magamtól rájöttem a dolgokra, és úgy közlekedtem mintha egy gps mondta volna, hogy jobbra vagy balra, meg a feladatokat. ha el kezdett ordítani eszembe jutott egy zene és úgy álltam hozzá mintha azt hallgattam volna. Nekem működött a módszer. Otthagyni nem akartam mert akkor a teljes tandíj negyven százalékát kellett volna kifizetnem és annyi pénzt nem szerettem volna feleslegesen kiadni a semmire. Másodjára lett meg a jogsim, amit nem bánok.

Kitartást! Remélem, neked elsőre sikerül! Ha végképp tanácstalan vagy, hagyd ott az oktatót és keress másikat (feltéve, akkor ha nincs így megkötve a kezed).

2012. dec. 29. 18:54
 7/14 anonim válasza:
bocsi, most láttam, hogy nem sikerült az első:( az is jó megoldás lehet, ha kihagysz, feltéve, ha nem felejtesz sokat ez idő alatt... sok sikert hozzá, remélem másodjára sikerülni fog és fel a fejjel!
2012. dec. 29. 18:55
 8/14 zolizoli70 válasza:
Igaza volt az első kommentelőnek. Ne hagyd magadat, vagy jelentsd a főnökének
2012. dec. 30. 08:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Van ilyen is olyan is.
2013. jan. 1. 03:20
 10/14 anonim ***** válasza:

az én oktatom az nagyon jó fej volt ,ugyan olyan zenét szerettünk ,ő is Attila volt én is (ez már egy jó pont volt XD )nem ordibált ,türelmes volt ,valamit elszúrtam akkor nem ordibált elmagyarázta ,hogy mit kellet volna csinálnom azt kész a 30 óra bőven elégvolt nekem ,hogy utána átmentem a vizsgán am a vizsgabiztos is Attila volt meg is jegyeztem ennyi Attilát 1 kis vw poloba és hozzá kell tennem ,hogy kb úgy mentem oda ,hogy nekem 2 lábam van ,kocsiban + 3 pedál most mi lesz XDXD

szóval szerintem oktatót kéne váltanod ,mert ismerősömnek olyan volt az oktatója ,hogy üvöltött vele + türelmetlen volt 20óra alatt nem tudott semmit , oktatót váltott az 10 óra alatt sokkal többet fejlődött mint a régivel 20 órában

2013. jan. 1. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!