Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen követelményei vannak...

Milyen követelményei vannak annak, hogy gépjármű vezetést oktathassak?

Figyelt kérdés

A kocsi átalakítása kb mennyibe kerül,és az hogy megtanítsanak oktatni,meg gondolom abból is vizsgát is kell tenni,az összesen pénzbe hogy fáj?

az tom hogy betöltött 21. életév,érettségi vizsga,meg két éves vezetői engedély kell.

2012. jún. 6. 13:33
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és "B" kategóriára gondolok nem nyergesvontatóra meg társaira :D
2012. jún. 6. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sima b-vel nem lehetsz oktató.
2012. jún. 6. 21:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor mi kell még hozzá?Remélem nem kell hozzá buszvezetői engedély. :D
2012. jún. 7. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem is az a baj szerintem, hogy nem lehetsz csak B-vel oktató...

De egy autósiskola szerinted kit vesz fel oktatónak?

Aki szinte minden kategóriából rendelkezik oktatói vizsgával, tehát sokoldalú, sok tanítványt rá lehet bízni.

Vagy téged, aki mindössze egy vizsgával rendelkezel, ezért rád sok esetben nem lehet számítani.

Iskolavezetőként nem téged választanálak, abban biztos lehetsz:)

2012. jún. 7. 09:36
 5/6 Tubarózsa ***** válasza:

Szia!

Ezeket találtam róla: /nem tudom mennyire pontosak ill. frissek az info/(ha már lejártak akkor bocsi)

[link]

[link]

üdv

2012. jún. 7. 09:39
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi az oldalakat,de felejtős a téma.még a lóvét csak-csak összekaparom valahogy,de hogy egyetemet végezzek az nem fog menni.lehet h kapnék 1-2 tárgyból felmentést,mert pedagógiára is fogok járni reményeim szerint a fősulin,de ez így esélytelen sajna.
2012. jún. 7. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!