Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mekkora összegű, büntetésre...

Mekkora összegű, büntetésre számíthatok? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Most kaptam egy levelet a rendőrségtől.Debrecenben hajtottam túl gyorsan,lakott területen a megengedett 30km/h helyett 72km/h-el.Mire számíthatok?Körülbelül mekkora pénzbírságra?Összeget nem írtak,csak azt,hogy az eljárás folyik.
2009. aug. 24. 17:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
igazából én rendészetis voltam középiskolába...mégis volt hogy 30-as táblánál lefényképeztek 62-vel mert annyira az előttem menőre figyeltem.Viszont amióta a barátnőmmel sétáltunk egy 30-as táblánál és a barátnőm egyik pillanatban röhögött a másikban koponyaalapi töréssel eszméletlenül feküdt mellettem inkább messzebb megyek és minden táblát megnézem.Elhiszem hogy szar jó autóval lassan menni,engem is üt a guta mikor egy szakadt autó előz meg mert én szabályosan megyek .Főleg ha anyáék kocsijával 2.2-es vw.De ez van.
2009. aug. 25. 15:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Srácok,én nem adtam el a lelkem vagy valami ilyesmi,ez volt az első gyorshajtásom(amikor meg is büntettek).Pedig már lássuk csak,24 éve vezetek.A válaszokat köszönöm szépen,megint csak azt tudom mondani,hogy az első kettőt kiváltképp.
2009. aug. 25. 21:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát ez kellemetlen....nyugi, én parkolásért fizetek 30-at. kiakasztó, hogy a rendőrség hogy gyűjti a lovét... csak tudnám, kinek????
2009. aug. 31. 15:53
 14/19 anonim ***** válasza:
a parkolási díjat nem a rendőrségnek fizeted.
2009. aug. 31. 17:06
 15/19 anonim ***** válasza:
De, ha tilosban parkolt, az közlekedési szabálysértés
2009. aug. 31. 18:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Debrecenben (is) sok helyen van indokolatlanul 30-as tábla, tehát nem kell megütni a kérdezőt. Például ahogy a városból a Metro fele megyünk ki, ott egy 6 sávos úton lehet haladni, ahol valamikor volt egy útfelújítás. No azóta is kint van a 30-as tábla, az átlag sebessége pedig mindenkinek 60-70 körül van, mert ez bár nem a várostáblán túl, de már majdnem ott megy. Gyalogos semmi. Itt például én is rendszeresen 60-70-el megyek a 30-as tábla ellenére :(
2009. szept. 13. 14:53
 17/19 anonim ***** válasza:
ha ott van a tábla ott van és az a szabály....ha nem tartod be szabálysértés aztán nem kell csodálkozni ha rendőrbácsi sztárfotót készít.
2009. szept. 13. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy a soksávos úton tökmind1, hogy hova mész, ha mindenki 70-el megy akkor szép lassan körbevesznek a seggedben villogók, dudálók, és kénytelen leszel gyorsítani, vagy eltaposnak, bevágnak, lelöknek...
2009. szept. 13. 21:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Szoval ha valaki azt hiszi magarol, hogy tud vezetni, akkor ra a fizika torvenyei sem vonatkoznak. Mennyi ilyen barom van, te jo eg...

Persze senki se szent de 30-as tablanal a 70+ az mar nagyon sok. Amikor 30-rol fekezve megalltal volna, akkor kb 40-50km/h-vel utod el azt, aki elott amugy megtudtal volna allni. Gondolkozz el ezen egy kicsit. Meger-e az a nehany jelentektelen perc ilyen kockazatot. Szerintem nem...

2009. nov. 25. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!