Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mekkora összegű, büntetésre...

Mekkora összegű, büntetésre számíthatok? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Most kaptam egy levelet a rendőrségtől.Debrecenben hajtottam túl gyorsan,lakott területen a megengedett 30km/h helyett 72km/h-el.Mire számíthatok?Körülbelül mekkora pénzbírságra?Összeget nem írtak,csak azt,hogy az eljárás folyik.
2009. aug. 24. 17:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
60.000 ft lesz pontosan
2009. aug. 24. 17:19
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezek szerint az elsőnek is igaza van

2009. aug. 24. 17:27
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,a kurv@ életbe.No,mindegy
2009. aug. 24. 17:37
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
szerencséd van,mert ha 75 el mentél volna,akkor 90000 lenne.amugy is f.szért mész gyorsan,mivan ha elütsz egy kisgyereket?
2009. aug. 24. 18:12
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem ütöttem el egyet sem.Tudok vezetni,de azért köszi az információt.
2009. aug. 24. 18:40
 6/19 anonim ***** válasza:
80%

így jártál, megilleted a büntetést,30-as táblánál 72-vel... NA LOL

Nem a semmiért van ott az a tábla, hanem azért mert ott olyan szarul lehet belátni az utat, és itt is csak a szerencsén mult az hogy nem ütöttél el senkit.

Ilyen helyen későn veszed észre a gyalogost, tegyük fel gyors a reakcióidőd és sikerül a fékre lépned, lelassítod az autót jó esetben 40-re, és úgy gázolsz el egy babakocsis anyukát... folytassaM? szerintem érted...

2009. aug. 24. 19:05
 7/19 A kérdező kommentje:
Igen,értem.De azért a mai kocsikkal elég vicces harminccal menni,na mindegy.Köszönöm szépen a válaszokat,főleg az első kettőt.
2009. aug. 24. 20:13
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
eléggé vicces,majd az lesz a vicces amikor elütöd valakink a gyerekét vagy az anyját,majd szembenézni a halott rokonaival az lesz vicces.
2009. aug. 24. 23:17
 9/19 anonim ***** válasza:
20%

hagyjátok már abba bazeg a szapulást...72vel ment, és, f@sz közötök van hozzá. mégcsak a kérdésre sem válaszoltatok, csak jöttetek ide osztani az észt. ezzel a viselkedéssel sokkal gázabb emberek vagytok, mint ő, aki 72-vel ment, 30 helyett.

az a 30as tábla is valszeg nemazért volt ott, mert gyerekek tömkelege vándorol arra, hanem vagy útépítés, vagy vmi kanyar miatt.

2009. aug. 25. 02:08
 10/19 anonim ***** válasza:
28%

lepontoztak megint azért, mert beszóltam, h nem a kérdésre válaszoltatok:D

hülye magyarok, ennyire beszűkült emberek vagytok, h azmár fáj. nektek csak fekete és fejér létezik. semmi más. elmaradt, beszűkült, besavanyodott emberek vagytok.

nah, eztis pontozzátok akkormár le...

2009. aug. 25. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!