Itt ki volt a hibás?
Az autó egy ideig záróvonal mellett ment, és lassított az előtte haladó miatt, látszik, hogy világít a féklámpa. Az is látszik, hogy előttük valami forgalmi akadály van, ami miatt mindenki lassít, az autós meg előzni kezdett.
Csak a motoros gyorsabb volt, de látszik, hogy 2 mp. alatt ment 85-ről 111 km / h ra az előzéskor, ezt azért elég nehéz lereagálni egy autósnak. egyik pillanatban mögötte a motor, előrenéz, hogy előzzön, de abban a pillanatban már mellé is húzott..
necces..
az autós. és még csak irányjelzőt sem használt! amúgy meg nézzen hátra mielőtt előzni kezd.. tükör nem elég! mellesleg elég rutintalan vezető aki azthiszi hogy egy sportmotoros sokáig mögötte marad.. még ha a türelmesebb fajta is, inkább mindig azt kell feltételezni hogy egy szágulozó őrült, mert lehet hogy az autósnak nem tetszik hogy jobb nála, de SAJNOS a motoros húzza a rövidebbet!
figyeljünk egymásra :) és bírják ki az autósok hogy ha egy motoros gyorsabban tud haladni mint ők.. ha túlzásba viszi úgyis az árokban köt ki magától is, nem kell a rásegítés
13:43 .. és te hogy tudod meg mikor előzni akarsz hogy jön-e szembe valami ha a patkánál mész? :P még az autósok is "kikacsintanak" pl a kamionok mögül hogy lássák mivan.. most ha mindenki marha szabályos módon a patkánál megy az életbe nem lesz előzés.. biztonságosan legalábbis tuti nem
amúgy meg ezzel hogy a felezőnél ment a motoros már tudatta az autóssal hogy ő bizony előzni fog.. én ha nem akarok előzni nem ott megyek. sajnos az autósok többsége nem fogja fel ezeket az egyértelmű jelzéseket
A KRESZ szerint egyértelműen az autó de szerintem a sofőr azt sem tudta hogy van mögötte egy motor.
Egyszer-kétszer már én is majdnem bele csúsztam egy hasonlóba. 5 mp alatt mögöttem volt a motor és már csak akkor vettem észre amikor mellettem elhúzott. Nehezen védhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!