Miért büntetnek meg, ha nem használom a biztonsági ővet? Ha balesetem lesz, magamban teszek kárt, nem másban. Kinek, mi köze hozzá? Én bajom.
Ez nem a te egyéni döntésedre van bízva : a törvény rád is vonatkozik!
Ha nem kötöd be a biztonsági övet, akkor megbüntetnek.
Ha vezetés közben mobilozol, megbüntethetnek.
Ilyen egyszerű!
Az Ővet nem is kell bekapcsolni max az övet. A legidegesítőbb helyesírási szabálytalanság:@
Egyébként meg senkit nem érdekel hogy te bekötöd-e magadat, ha neked jó az hogy fizeted minden hónapban a büntetést akkor nincs semmi gond. Meg esetleg egyszer elszállsz a kocsiból, meghalsz, utána a hozzátartozóid fizethetik a temetést az pedig nem kis összeg a mai világban. Azért gyűjtögess, hogy ha ez bekövetkezik ne a te hozzátartozóidnak fájjon a feje hogy eltakarítsanak. Szóval igen, a te bajod!
vagy nem minegy, hogy beb*szod a fejed a szélvédőbe és tömegkarambolt okozol, vagy visszaránt a biztonsági öv, és még tudod irányítani az autót, és esetleg a melletted ülők sem halnak meg...
de amúgy marha nagy fáradság bekapcsolni...
Én voltam karácsonykor látogatóba az intenzív osztályon, ahol feküdt egy kislány, aki nem kötötte be az övet, és az koccanáskor megfejelte úgy a szélvédőt, hogy komába került.
Szóval, ha láttad volna az ott aggódó szülő arcát, akkor bekötnéd, mindig!
Azért te nagyeszű, mert igenis kárt teszel másban, ha olyan baleseted lesz, mert egy ütközésnél a szélvédőn kirepülve agyoncsaphatod a másik autó utasait, vagy a saját autódban levő bekötött felnőtteket, gyerekeket.
Neked fing.od sincs az egészről, el kéne venni a jogsidat !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!