Miért nem sózzák ezeket a rohadt utakat? MÁR ERRE SINCS PÉNZ?
Örülj neki, azt reggelre rendberakják. Le lesz sózva, csak BP úthálózata rohadt nagy és idő mire odaér a közútkezelő.
Én meg kelhetek reggel egy órával hamarabb hogy beérjek, mert hazafele volt ahol csak 30al tudtam jönni.
Nálunk még cifrább volt a dolog. Tavaly amikor volt az a baromi nagy hó akkor nálunk szinte az egész város járhatatlan volt. 1 Darab hókotrógépet sem láttunk.
Az egyik ismerősömmel valamiért be kellet mennünk a volán telepre ahol a hókotrókat tárolták. A szeme láttára engedték le kannákba a gázolajat a gépekből.
4-es vagyok
Ezt kihagytam amire az előttem lévő válaszoló rávilágított. Ha csúszik az út akkor úgy kell megválasztani a sebességet és a manővert hogy ne baleset legyen az eredménye. Érdekes módon tavaly télen egyszer a másik kocsinkkal kellet mennem amin csak nyári gumi van (alacsony sportkocsi, nem szeretem télen használni), és érdekes módon nyári gumival is tudtam úgy közlekedni hogy egyszer ne csússzon meg az autó. Ráadásul ez a kocsi még hátsókerék meghajtású.
Ugyanakkor valóban felháborító az hogy szinte minden télen (főleg az elején)az egész k*rva ország egy hatalmas korcsolyapálya lesz mert valamiért nem képesek takarítani. Mindig mondják hogy "felkészültünk a télre" az első héten meg leesik egy kis hó és az egész ország megbénul.
Egy kis történetet engedjetek meg:
A hiradóban volt hogy egy hegyre a kamionosok nem tudtak felmenni Jöt küzútkezelő kocsi szétszort egy kis adag sót (vagy keverék nem tudom h most mit szornak) Ezután a kamionos megprobált de még nem tudott fölmenni. A közút kezelőnek mondta a kamionos hogy szórja már meg rendesen
És láss csodát ezután meg fel tudott menni.
Tehát erről ennyit még lehet hogy a sót is lopják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!