Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kinek van elsőbbsége?

Ördög Erik kérdése:

Kinek van elsőbbsége?

Figyelt kérdés
A lakóhelyem környékén felmerült egy két KRESZ kérdésem. Az alább képen összefoglaltam a dolgot: [link]

2012. nov. 26. 16:12
1 2
 11/14 zsuzsabazsa ***** válasza:
Ha te jobban tudod, akkor minek tetted fel a kérdést?
2012. nov. 30. 16:17
 12/14 zsuzsabazsa ***** válasza:
A parkolónak van egy utcája amin a kocsi kifelé halad és a végén jobbra szándékozik kihajtani, de mivel a sárga a parkoló kocsik miatt útszűkületbe került, nem tud a saját sávjában tovább haladni, meg kellene adnia az elsőbbséget a piros kocsinak.
2012. nov. 30. 16:22
 13/14 A kérdező kommentje:

"Ha te jobban tudod, akkor minek tetted fel a kérdést?"

Nem írtam sehol sem, hogy jobban tudnám. Ha olvastad volna, akkor láthatnád, hogy odaírtam, hogy javítsatok ki... Nyilván van valami sejtésem a dologról, amiben nem vagyok biztos és kíváncsi vagyok a többi ember véleményére is. "Párbeszédet" próbálok folytatni, még ha ez ezek szerint nem is egyértelmű. Nem tudtam, hogy minden beírásra rá kell bólintani...

"A parkolónak van egy utcája amin a kocsi kifelé halad és a végén jobbra szándékozik kihajtani, de mivel a sárga a parkoló kocsik miatt útszűkületbe került, nem tud a saját sávjában tovább haladni, meg kellene adnia az elsőbbséget a piros kocsinak."

Még akkor is ha a sárga (amint azt már valaki írta is) már kitette az indexét és megkezdte az autók kikerülését (mint ahogy ezt is írtam már, a kék bekeretezett résznél van, hogy még további 2-3 autó áll)?!

2012. nov. 30. 17:29
 14/14 zsuzsabazsa ***** válasza:
Igen abban az esetben ha megkezdte a kikerülést a sárga tovább hajt és utána a piros hajt ki jobbra.
2012. dec. 1. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!