Most akkor jövőre hogy lesz a autósjogsi? Tényleg drágább lesz és 21év lesz a korhatár?
Figyelt kérdés
Már régóta halottam hogy jövőre emelni fogják a vizsgadíjat kb 50ezerrel...-.- Nem mintha a mostani 200ezer nem lenne elég sok.:\ Ma meg már olyat is halottam hogy 21év lesz a korhatár jövőre. 16 éves vagyok júliusba születtem. Idén még sehogy sem kezdhetem el? Az a baj hogy a 16 és felet csak januárba töltöm... Hogy lesz eza jogsis dolog akkor tud valaki valami konkrétat? Köszönöm.:)2012. szept. 19. 20:08
11/11 A kérdező kommentje:
Ezeket tudom, nem vagyok hülye...-.- Ez egyértelmű...
nem tudom, milyne 200 ezerről meg 50 ezerről beszélsz...
egy olcsóbb helyen a kresz+vezetés tanfolyamos kb 70 ezerért meg tudod csinálni
hát télleg nem tudsz sok mindent haver... SZERINTED MINDEN EMBER PESTEN LAKIK? Az lehet hogy pesten annyi... de vidéken 2x 3x annyi. csak igy megsúgom neked;) Én meg azért nem járkálok fel naponta pestre.
2012. szept. 20. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!