Csepelen veszélyes dolog szórólapozni?
Figyelt kérdés
Csepeli szórólapos munkára bukkantam, de nem tudom érdemes-e bevállalni 6-7 órányi szórólapozást, főleg a környéken elhíresült csökkent közbiztonság miatt.
Vélemények?
2012. szept. 18. 11:11
1/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz dolgozni, mindig találsz kifogást...
2/8 anonim válasza:
Miért lenne veszélyes??
Mitől félsz, hogy ellopják a szórólapjaidat, vagy mi?
3/8 anonim válasza:
Sehol se veszélyes,maximum egy két unatkozó ember beszól hogy ne dobj be neki semmi szemetet,de az bárhol előfordul.Viszont kutyák ellen vigyél gázsprayt!
4/8 anonim válasza:
Mint csepeli, azt mondom hogy gyere nyugodtan! :)
5/8 anonim válasza:
Az előző vagyok, tehát eddig én nem tapasztaltam hogy rossz lenne a közbiztonság, elvétve vannak furcsa arcok de azok hol nincsenek?
6/8 anonim válasza:
Szórólapozni sehol sem veszélyes Budapesten. De szerintem úgy általában az országban sem.
7/8 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak üzenném, hogy ha hobbiból nem akarnék dolgozni, valószínűleg nem tennék fel ilyen kérdéseket.
Sosem árt, ha az ember igyekszik minől többet informálódni egy adott munkakörről, mielőtt csak úgy bevállalná és a start előtt kellemetlen meglepetés érné. (Bár ez néha elkerülhetetlen)
2012. szept. 19. 13:01
8/8 xyasdd válasza:
Minden kerületnek megvan a rózsadombja meg a gettója. De csatlakozom az elöttem szólókhoz a kutyákra figyelj a keritésen kinézökre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!