Haaat kérdése:
Suzuki swift 1.3 automata 12 liter fogyasztás, normális dolog?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 2001-es Szuzuki swiftem, 1.3-as.
Automata váltós , klímás.
Itt Budapesten klíma nélkül, városban, 50-60-as tempóval , nem állatkodva, 12 litert eszik.
Ez normális dolog?
Vagy igen gyorsan nézés semmi meg?
2012. szept. 9. 15:33
1/31 anonim válasza:
Nem normális!Egy 2literes automata nagyméretű kocsi sem eszik ennyit ilyen tempónál.
2/31 A kérdező kommentje:
A jobboldali feltengelye szól rendesen. De amúgy van ereje...mi lehet a baja?
2012. szept. 9. 15:41
3/31 pagan válasza:
motorlámpa nem ég?hirtelen a lambda szonda ugrott be hogy az tud ilyet produkálni
4/31 pagan válasza:
a féltengelyt mielőbb cseréld ki mert ha már szól rendesen akkor hamarost feladja a harcot
5/31 A kérdező kommentje:
Nem ég semmilyen hibát jelző lámpa.
A fél tengely meg csak lassú, nagy kis ívű kanyarokban kattog.
2012. szept. 9. 15:47
6/31 A kérdező kommentje:
Szóval kis ívű kanyarokban kattog....egy élmény tableten netezni...
2012. szept. 9. 15:48
7/31 anonim válasza:
Esetleg túl dús a keverék.Mérni kellene egy füstgázt.
8/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mi ennek a vacaknak az ideális fogyasztása?
2012. szept. 9. 16:00
9/31 pagan válasza:
hallod a féltengelyt elég kicserélni akkor ha egyenesben is kattog már,azt hittem már ott tart,amúgy 6-7 liter az átlagos fogyasztása a suzukinak
10/31 pagan válasza:
én mint mondtam a lambdára tippelek,vidd el szerelőhöz annak van műszere,kimér pikk pakk,és tudod hogy rossz e,nem fog sokáig tartani ergo nem kérhet sokat érte,és lehet eszébe jut neki is valami még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!