Ilyennel lehet közlekedni forgalomban?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 13:29
2/14 anonim válasza:
Lehet, bár én tuti nem mennék vele csak járdán.
3/14 anonim válasza:
szerintem ez is hivatalosan egy nyomon haladónak számít.De elég életveszélyes lenne.
4/14 anonim válasza:
Autópályán is lehet, csak nem szabad.
5/14 anonim válasza:
Se nem kerékpár, se nem jármű, szerintem gyalogosnak számítasz ezzel...
6/14 anonim válasza:
Eddig csak Budapest belvárosában láttam ilyennel közlekedni embereket. Akik tudnak ilyennel közlekedni azoknak teljesen mindegy, mennek vele az autók között is. De én speciel láttam már ilyen járdán, Andrássy út bicikliútján is. Én se közlekednék ilyennel az biztos, de most kinek a pap, kinek a papné.
7/14 anonim válasza:
Nem jármű, ergo a gyalogosokra vonatkozó szabályok szerint kell vele közlekedni.
8/14 anonim válasza:
Monociklivel a gyalogosokra vonatkozó szabályok szerint közlekedhetsz, bár szerintem biztonságos közlekedésre alkalmatlan.
9/14 anonim válasza:
Ha azt mondták rád hogy hiányzik egy kereked akkor most ne gondold hogy ezzel pótolhatod :-)) Ha úgy gondolod tudsz vele biztonságosan közlekedni akkor ott mész vele ahol tudsz. Közúti forgalomban nem ajánlom mert könnyen lehetsz IFA ÉK vagy matrica egy busz oldalán.
10/14 anonim válasza:
Elvileg a gyalogosokra vonatkozó szabályok szerint de ha cikázás közben elütsz valakit tutira lerúgják a fejed. De lehet hogy csak a karodat tépik le.... vagy a lábadat... azt hiszem ez szabadon választható :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!