Mi a véleményetek a 31-es számú főút Dormánd és Jászberény közötti szakaszáról?
én is járok arra,de semmi különöset nem vettem rajta észre,
olyan ,mint a többi magyar út,
Igaza van a második hozzászólónak.
Dormánd és Tenk között van egy szakasz, ahol kb. 20km/h-ra le kell lassítani.
Hát, amelyik másodrangú úton én eddig jártam nem találkoztam ennél rosszabbal.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogják már felújítani... talán majd 2130 körül...
van nála rosszabb is, de ami engem kiakaszt, hogy egy dolog hogy nem csinálják meg, de kirakják a 60as táblát, aztán méricskélnek a sünök, meg kirakják hogy rossz út, és ha esetleg a másfél méteres kátyúban totálkárrá töröd az autót, akkor senki nem téríti meg a károd mert ők szóltak
gondolom a tábla se ingyen van, meg a sünök munkája, azt a pénzt inkább felújításra kéne költeni
mellesleg szerintem ha normálisan megcsinálnak egy utat, annak nem lenne szabad pár év alatt tönkremenni
Ha lehet én is elkerülném ezt a szakaszt, de nem tehetem. Ha valaki ennél is sz*arabb útra vágyik, az térjen le Átány-Kömlő felé...Szerintem Mo-n nincs még egy olyan útszakasz.
De pl. a 33-as út is néhol olyan, pl. Tiszafüred-Poroszló között, hogy 50-el alig merek menni. Talán Dunán-túlon jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!