Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ti hányszor ütötetétek el...

Ti hányszor ütötetétek el magatokat BKV busszal?

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 12:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, de még egyszer sem. Pedig 20 évig azzal a szarral jártam. Bár természetesen ha valaki autóval jár, még elütheti bkv busz. Na mindegy, velem nem történt még meg szerencsére.
2012. szept. 1. 12:49
 2/17 anonim ***** válasza:
Még nem üttettem el magam egy busszal. Miért te igen?
2012. szept. 1. 12:52
 3/17 anonim ***** válasza:
Mindig rettegek attól, hogy valami fost@licska gázol el. Ha már vki elkaszál, akkor az legyen egy BMW, vagy egy audi. De szuzuki ne legyen, meg busz se, az amúgy is nagy és nem hiszem, hogy egy sima töréssel megúsznám.
2012. szept. 1. 12:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Engem nem csak gondoltam valakit már biztos elütött mer baszot gyorsanmenek
2012. szept. 1. 13:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Tudod gyalogosként is fokozattan figyelned kell. Tehát ha átszaladsz, mondjuk a Thököly úton, akkor ne csudálkozzál, ha lendületből elb@sz a hetes expressz :D A járdán pedig biztonságban vagy, oda általában nem mennek fel a buszok.
2012. szept. 1. 13:14
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Én még nem ütötetétem el magam busszal. Remélem, nem is fogom elütötetátűtétetni magam.
2012. szept. 1. 14:06
 7/17 anonim ***** válasza:
utolsó xD
2012. szept. 1. 15:35
 8/17 anonim ***** válasza:
és ha gyorsan mennek, akkor meg mi van? Bár nem mennek olyan gyorsan, mint az autósok - igen, figyeltem a km óráját is egyszer - kétszer, meg a mellette előző autó is ezt sugallja. Bár van olyan buszvezető, amelyik nagyon - nagyon - nagyon lassan halad. Mindegy, hogy mivel megy - Ikarus, Volvo, akkor is, megvárja a pirosat.
2012. szept. 1. 17:31
 9/17 anonim ***** válasza:
A sok fagolyó meg komoly válaszokat ír...XDDDdddd
2012. szept. 1. 18:22
 10/17 anonim ***** válasza:

én még egyszer sem, miért az jó ???!

:D

2012. szept. 1. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!