Hallássérülteknek van kedvezmény jogosítvány megszerzésére? Van valamilyen támogatás, amit igénybe vehetnek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 19:05
1/9 anonim válasza:
Semmi.
Sajnállak de ne légy telhetetlen.
Legyen elég a 90%-os tömegközlekedési kedvezményre jogosító "közgyógyigazolványod".
Szerintem.
2/9 anonim válasza:
Még az se biztos, hogy jogsid lehet.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
én cukorbeteg vagyok, de sosem próbáltam belőle hasznot húzni. még a buszon sem utazhattam ingyen soha.
teljes áron megcsináltam a jogsit.
ha nagy mértékű a halláskárosodásod, akkor lehet, h az alkalmasságit sem kapod meg.
5/9 ja_az_van válasza:
viszont a vakoknak 100 % kedvezménye lehet! mert itt pesten sokkal találkozok amikor az (teher) autojukkal elakarnak taposni "egy motoros"
6/9 anonim válasza:
Néha indítanak kedvezményes tanfolyamot, de ha nincs pénzed jogsira akkor feltételezhető, h autód sincs. Akkor minek?
7/9 anonim válasza:
Siketen is lehet jogosítványt szerezni. Ha valakinek nem adják meg az alkalmasságit, annak más oka van, a hallássérülés nem kizáró ok.
8/9 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki soha nem hordott hallokeszuleket. Kb 10 éve balesetmentesen vezet.
9/9 anonim válasza:
Azért mindenre támogatás nincs, nagyon sok bevétel kieesne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!