Nem tudok tükörböl tolatni. Hogy kell jól csinálni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 21:00
1/9 anonim válasza:
Személyautóval Én sem tudok, teherautóval simán.
Szerintem gyakorold
2/9 anonim válasza:
Tudni kell jól felmérni a távolságot a tükörből + gyakorlás.
3/9 anonim válasza:
gyakorlással menni fog, nekem 1-2 alkalom után ment a tükörből garázsba beállás, már maximum csak lefullad, mert emelkedő van a garázshoz..
4/9 anonim válasza:
Én is tükörből szoktam, de sokan élik le úgy az életüket, hogy nem tudnak, nem feltétlen baj az. Próbálgasd párszor valami alkalmas helyen, ha végképp nem megy, nem kell erőltetni.
5/9 anonim válasza:
Sokak azért nem tudnak tolatni mert nem jól van beállítva a tükör. Meg azért is mert nagyon elterjedt az hogyha tükörből tolatsz akkor ellentétesen kell kormányozni. És ezért ellentétesen is tekergetik a kormányt ezért nem tudnak tolatni. Itt nagyon nehéz elmondani hogy hogyan kell tükörből tolatni erre rá kell érezni. Egy üres parkoló nagyon jó hely arra hogy gyakorolhasd a tolatást. Az a legjobb ha még a csíkok is fel vannak festve, de ha nem lennének leraksz 2 rossz pulcsit az közé tolatsz be több irányból. Egy idő után már rutinból fog menni. Én úgy tanultam meg hogy tolattam tükörből és valaki mindig volt szembe velem és mutogatta hogy mit merre. És közben figyeltem a tükröket hogy miket kell lesni közben. 2hét után egyedül álltam be a garázsba pedig keskeny a garázs és kisívben jobbra 90 fokban kell rákanyarodni tolatva.
6/9 Agytörzsi Prof. válasza:
Igen, erre rá kell érezni, és gyakorolni kell. Ennél már csak az a jobb, amikor a kamionnal kell tolatni tükör nélkül. A hajón úgy navigálnak be, hogy csak a személyzetet nézed, ő mutatja az irányokat. Na, az szar érzés, mert nem bízol bennük igazán, pedig ők kívülről látják a kamiont, jobban, mint te. És be is irányítanak a legkisebb helyre is.
7/9 bp1985 válasza:
Rutin, meg az évek. Sokkal egyszerűbb, mint forgolódni. Mondjuk a cégex boxerral, vagy ducatoval máshogy nem is lehet, mivel zárt.
8/9 anonim válasza:
ha valaki ott van veled és beleszól, hogy jobbra balra, az úgy nem lesz jó, mert kapkodsz, és ideges vagy. Egyedül kell megtanulnod, hogy mozog az autó, mit kell nézned, mihez kell viszonyítanod.
9/9 anonim válasza:
én meg csak tükörböl tudok,hátra fordulva is szerintem menne de ez sokkal egyszerübbnek láttom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!