Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit tegyek hogy ne féljek a...

Mit tegyek hogy ne féljek a vezetéstöl?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Ne ülj autóba.
2012. júl. 3. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is.
2012. júl. 3. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Ha félsz akkor inkább ne vezess! Ezt komolyan mondom, mert ha pl meglátsz egy vadállatot az út szélén és megijedsz tőle elrántod a kormányt szembe meg jön a kamion akkor nem sok esélyed van. Meg még van rá sok példa. De erre a legjobb megoldás a csekély forgalmú úton való gyakorlás.
2012. júl. 3. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne vezess!
2012. júl. 3. 19:57
 5/10 anonim válasza:
64%
21 vagyok, lassan mar mindenki vezet körülöttem, de en meg mindig felek. Szoval inkabb megvarom, mig felnövök a feladathoz, addig ott a tömegközlekedes. :)
2012. júl. 3. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Dobj be egy felest, vagy kettőt! Aztán bátrabb leszel!
2012. júl. 3. 21:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Az elején félsz vagy már rég megvan a jogsi és úgy? Nagy különbség. Én az elején be voltam szarva a helyzettől, hogy szokatlan előttem az a kerek izé, én vezérlek mindent, esetleg még 3-4 ember élete is a kezemben van, nagy felelősség.
2012. júl. 3. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Sokat kell gyakorolni senki nem úgy született ,hogy ment neki a vezetés! Ha meglesz a rutin ,nem fogsz félni.Meg kell kérni egy rokont aki tud vezetni és türelmes,hogy üljön be melléd,és menjetek gyakorolni. De minden autósuliban van lehetőség jogsisoknak gyakorlóórákra,az is jó csak ugye fizetős.
2012. júl. 4. 12:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki fél elsőre, aki nem, az sztem nem mond igazat, de inkább semmiféle felelősségtudata nincsen. Egy hónapon belül nekem is meglesz a kártyám, én is be vagyok rezelve egy kicsit, de mégis alig várom már, hogy vezethessem az autómat.:) 35/F
2012. júl. 6. 16:02
 10/10 anonim válasza:
ha nagyon félsz akkor inkább ne vezess!vagy csak kisforgalmú utakon és amikor ott már bátran mész,menj ki nagyobb forgalomba
2012. júl. 17. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!