Mit tegyek hogy ne féljek a vezetéstöl?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 19:36
3/10 anonim válasza:
Ha félsz akkor inkább ne vezess! Ezt komolyan mondom, mert ha pl meglátsz egy vadállatot az út szélén és megijedsz tőle elrántod a kormányt szembe meg jön a kamion akkor nem sok esélyed van. Meg még van rá sok példa. De erre a legjobb megoldás a csekély forgalmú úton való gyakorlás.
5/10 anonim válasza:
21 vagyok, lassan mar mindenki vezet körülöttem, de en meg mindig felek. Szoval inkabb megvarom, mig felnövök a feladathoz, addig ott a tömegközlekedes. :)
6/10 anonim válasza:
Dobj be egy felest, vagy kettőt! Aztán bátrabb leszel!
7/10 anonim válasza:
Az elején félsz vagy már rég megvan a jogsi és úgy? Nagy különbség. Én az elején be voltam szarva a helyzettől, hogy szokatlan előttem az a kerek izé, én vezérlek mindent, esetleg még 3-4 ember élete is a kezemben van, nagy felelősség.
8/10 anonim válasza:
Sokat kell gyakorolni senki nem úgy született ,hogy ment neki a vezetés! Ha meglesz a rutin ,nem fogsz félni.Meg kell kérni egy rokont aki tud vezetni és türelmes,hogy üljön be melléd,és menjetek gyakorolni. De minden autósuliban van lehetőség jogsisoknak gyakorlóórákra,az is jó csak ugye fizetős.
9/10 anonim válasza:
Szerintem mindenki fél elsőre, aki nem, az sztem nem mond igazat, de inkább semmiféle felelősségtudata nincsen. Egy hónapon belül nekem is meglesz a kártyám, én is be vagyok rezelve egy kicsit, de mégis alig várom már, hogy vezethessem az autómat.:) 35/F
10/10 anonim válasza:
ha nagyon félsz akkor inkább ne vezess!vagy csak kisforgalmú utakon és amikor ott már bátran mész,menj ki nagyobb forgalomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!