Mit kell beszerezni, hogy ne szívasson meg a rendőr rotakapán?
"Mondjuk elég szar duma lenne,hogy "elestem és letörtek"-egy rotakapa esetében"
Rotáltam a kertet és beakadt a barackfába!
:D
07:48--->No itt a gond, a kerti traktor nem gépjármű, sőt a segédmotoros kerékpár sem az!
Közúti jármű,vagy gépjármű-nagyon nem mindegy!
Olvass utána egy kicsit,mielőtt terjeszted a hülyeséget!:-)
"Közúti jármű,vagy gépjármű-nagyon nem mindegy!
Olvass utána egy kicsit,mielőtt terjeszted a hülyeséget!"
Na most meséld el, hogy mi az a "közúti jármű", mert ilyen meghatározás nem létezik!
A hülyeséget te terjeszted!
Idéznék a VI/1990 KÖHÉM rendeletből:
78. §
(2) Minden gépjárművet, mezőgazdasági vontatót és lassú járművet - kivéve a nem zárt vezetőfülkéjű lassú járművet és mezőgazdasági vontatót - fel kell szerelni legalább két visszapillantó tükörrel. Az egyik visszapillantó tükröt a jármű külső részén a bal oldalon, a másikat a jármű külső részén a jobb oldalon kell, illetőleg - ha a jármű kialakítása, vagy a raktérben elhelyezhető rakomány a hátralátást nem akadályozza - a jármű belsejében lehet elhelyezni. Motorkerékpáron a második visszapillantó tükröt az 1992. évi július hó 1. napjáig kell felszerelni.
Na most meséld el, hogy a a kerti traktor mióta gépjármű, vagy mezőgazdasági vontató? Esetleg rendelkezik-e zárt fülkével?
10:30--->Na most meséld el, hogy a a kerti traktor mióta gépjármű, vagy mezőgazdasági vontató? Esetleg rendelkezik-e zárt fülkével?
Ecsém,nálad tényleg csúszik a kuplung..XD
Ki a tököm állította ezekről,hogy gépjárművek?!
Nemvagy tisztában a KÖZÚTI JÁRMŰVEKre vonatkozó szabályokkal!
Ezalól csak a kerekes szék,a babakocsi,és a talicska a kivétel!
"Ecsém,nálad tényleg csúszik a kuplung..XD"
Az lehet, de ha megfoglak smkp-val és nem lesz csengő rajta (mert az pl. kötelező), ugye nem fogsz vigyorogni amikor kiállítok egy 10000-es csekket?
XD
Lehet elektromos kürtöd, de hivatalosan csengő kell és ha g*ci vagyok bírságolok érte, aztán mehetsz a sóhivatalba!
A rotakapán pedig nem keresem a tükröket! Azokat csak szondáztatom ha szemét vagyok. Minden második telitalálat, mert a pincesorról járnak!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!