Kell használni indexet, ha pl. egy bevásárlóközpont parkolójából kiállok?
Jött veled szemben a full ködben. De nem mentél neki, mert
1. vagy láttad
2. 2*2 sávos úton mentél, ahol nem számít, hogy láttad-e
azért az angolokat se nézzük hülyének, full ködben nyilván ők sem előznek 2*1 sávos úton, és te sem.
Hát, én úgy emlékszem a rutin vizsgán is volt hasonló feladat. Autóval orral be egy szűk parkolóba, és onnan valamelyik irányba kitolatni, és irányjelezni.
Én általában szoktam indexelni parkolóból kiállásnál. Bevásárlóközpontban azért hasznos, mert látják merre fogsz menni, úgy helyezkednek a többiek.
Ezt a lámpafelkapcsolós dolgot nem értem. Nekem éjjel nappal ég a lámpa.
Volt mikor elszállt a generátor, és csak helyzetjelzőt kapcsoltam, hogy azért lássanak is, de mégse merüljön le az akku, mentek is előttem. Volt olyan szembe jövő akinek nem égett semmi, de azért villogott.
Angliában talán azért nem kapcsolják sokan a lámpát mert balkormányos a kocsi, és a lámpák nincsenek a jobb oldali közlekedéshez igazítva? Így gondolva a másikra, és nem vakítják el azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!