Mit kap az aki megpróbál elmenekülni autóval a rendőrök elől?
Ma a Hungárián jártam és egy régi Ford ment mögötte pedig egy rendőrautó villogva ment utána majd a rendőrautóból kiszólt a rendőr hangszórón,hogy "Álljon már meg jóember" aztán hirtelen a gázra lépett a sofőr és 5 métert ment aztán leakart kanyarodni egy utcán de ott állt egy busz így megállt és innentől nem láttam mi történt.
Három cigány ült a Fordban szóval én nem tudom,hogy most menekülni akartak vagy csak gyorsabban helyet keresni ,de elgondolkoztam azon,hogy mit kap az aki elmenekül a rendőrök elől?Azt tudom,hogy a kresz megszegése miatt szoktak ilyenkor kapni,hogy túl gyorsan mennek stb..de azért külön kapnak valamit,hogy a rendőrök elől menekülnek?Ennek mi a megnevezése?
L.Thomas
Nyuszika barackot akar szedni, de nincs neki létrája. Elindul hát a mókushoz, hogy kérjen tőle. Egyszer megáll:
- Mi van ha nincs otthon?
Mindegy, megy tovább, egyszercsak megint megállt:
- Mi van ha nem adja oda?
Tovább megy megint, de kis idő múlva újra megáll:
- Mi van ha nincs is neki létrája?
Na mindegy, megy tovább. Odaér a mókushoz és fölkiállt neki:
- Tudod mit mókuska? Dögölj meg a létráddal együtt!
Pontosan ez a vicc jutott rólad eszembe!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!