Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugni, romantikázni vagy elmenekülni szeretne?
Randizás elején tartunk egy felnőtt férfival..de nem az a minden nap sms-t író, telefonálgató típus...
Ha találkozunk, kedves, visszafogott..nevetünk, de semmi kétértelmű megjegyzés, vagy próbálkozás...
Egyszer kis piálás után meggyókolt...
AMúgy csak néha átölel, meg megpuszilja a fejem...
Tetszem én neki? vagy nem indul be rám? Vagy csak elszoktam a klasszikus randizástól és csak lassan halad?
És te mit akarsz tőle?
Dugni vagy romantikázni???
Tartalmas kapcsolatot szeretnék, de már nem merem beleélni magam semmibe....Annyit csalódtam,hogy a legrosszabból indulok ki:(
Bocs a zagyva írásomért, nem vagyok diszlexiás, csak nem aludtam mostanában és dekoncentrált vagyok:)
felnőtt férfi?:D hány éves vagy? lehet lányodként tekint rád!!:O
na, viccet félretéve, valószínű, hogy tetszel neki, és mivel "felnőtt férfi", komoly ember(nek kell lennie), nem úgy nyilvánítja ki az egészet, mint egy tizenéves kisfiú, hogy egyből ráugrik a lányra. egy idősebb férfi már lassabban halad. persze ha fiatalabb, akkor is ugyanez állhat fenn. figyeld meg a gesztusait! pl milyen, mikor veled van. sokat mosolyog? zavarban van/izgatott? csilog a szeme?
na?: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!