Van itt köztetek olyan aki amint megkapta a jogsit, pár
nap múlva már vihette a kocsit?
Figyelt kérdés
Egyik haverom a hét elején kapta meg a jogsit. Nem tudom hogy van e esély arra hogy megkapja az autót holnap, még nem beszéltem vele erről.
Amikor nekem lett meg a jogsim akkor pár hónapig csak úgy vezethettem hogy apám vagy anyám mellettem ül.
Holnap elmennénk a haverjaimmal egy 15-20 km-re lévő faluba, sőt az ahhoz tartozó üdülőterületre ahová nem jár busz, gyalog meg nagyon messze lenne. 5-en vagyunk így pont beférünk egy autóba csakhogy én nem szeretnék autóval jönni mert iszok a többiekkel és a szüleim nem is örülnek neki hogy elviszem a kocsit.
Eddig mindig bevállaltam hogy megyek kocsival és nem iszok. Most végre van másnak is jogsija.
2012. máj. 18. 19:59
1/5 anonim válasza:
Én azon nyomban vihettem a kocsit, nem is ültek be mellém, csak egyszer apám, egy hosszabb céltalan útra, ahol próbáltunk minél több forgalmi helyzetet teremteni, hogy egy átfogó képet kapjon a tudásomról. Pl.: mentünk dugóba, autópályán, sok bonyolult jobbkezes, egyirányú utcákban (nyugatinál, a westend mellet. Na az kemény kezdőterep :D ) meg parkolgattunk. Ez egy fél nap volt, aztán mehettem isten hírével.
Egyébként ha elengedik a barátodat, észnél legyetek. A haverokkal a fiatalok, könnyen elengedik magukat, keménykedni akarnak, és így történnek a diszkó balesetek.
2012. máj. 18. 20:23
2/5 anonim válasza:
Egyik volt haver megkapta a jogsit, aztán 1 hét múlva haverokkal lementek a Balcsira. Az ország keleti feléből :D
2012. máj. 18. 21:21
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk már tizenévesek. Mindenki elmúlt már 20 is.
2012. máj. 18. 22:09
4/5 anonim válasza:
20 éves lettem, mikor meglett az jogsim, másnap már mentünk autót venni, egy gyönyörű szép Mercit. Persze ez nem mindenkinek adatik meg, egy barátomnak már másfél éve van jogsija, de kocsira még nem jött össze neki. Az ivásról pedig annyit, hogy én inkább nem iszok, minthogy a műszakihibás, életveszélyes bkv-ra szálljak, illetve taxival, ami csak arra megy h átkúrja a fejem
2012. máj. 19. 00:23
5/5 anonim válasza:
jogsi előtt két hónappal vettem magamnak egy egész rossz állapotban lévő autót kb egy robogó áráért, azt a két hónap alatt míg letettem a jogsit, teljesen felújítottam. Anyum csak addig ült mellettem míg a suliba elhozta a jogsim meg ezt az autót és hazavittem a legjobb nőt az életemben( anyut:) ). Utána otthon mondta hogy: fiam minek üljek melletted se kedvem se időm se értelmét nem látom én bízom benned, de a büntetést nem fizetjük apáddal. És ez a bizalom annyira jól esett meg annyit jelentett számomra hogy azóta sincs semmi baj - szerintem így lenne normális nem értem mi értelme hogy ott ül a szülő melletted, elvileg tudsz vezetni és ha odaadják az autót/vagy esetleg van sajátod van annyi felelősségtudatod hogy ne tégy kárt benne, ezzel szemben ha apu ott ül melletted csak veszélyez hogy tudod hogy minden mozdulatod nézi és csak a bizalmatlanságot jelöli hogy ott ül melletted, így sosem fogsz nyugodtan szabadon vezetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!