Xlacax kérdése:
Forgalmi vizsga végén, mozgó gépkocsival, nem tudtam befordulni az autós tanpályához, mivel nem tudtam hogy hol van pontosan életeben most voltam ott először, (2,5 méter széles a bejárat) és csak vészfékezéssel tudtam volna. Ezért megbuktathatnak?
Figyelt kérdés
Mert megbuktattak.De úgy hogy mivel én indexeltem balra a mögöttem lévőt megzavartam a továbhaladásában,a kis busz kiment oldalra index nélkül de mikor látta hogy tovább haladok vissza sorolt mögém.Persze nem kis távolságra kell gondolni mert ha ez lett volna akkor természetesen megvárom míg elhalad mellettem.#bajuszkirály #pénzlehuzás
2012. máj. 18. 14:46
11/17 anonim válasza:
Mivel hivatalosan a vizsga a tanpályáról indul, ezért de, kellene tanpályára menni. Nem beszélve arról, hogy kérdéses, akkor a rutint hogy csinálta meg.
12/17 anonim válasza:
Az tiszta, de 40 éve lakom ugyanott, 7 éve vezetek, s van, hogy túlszaladok ott, ahol be kellene kanyarodni. Ha csak néhány alkalommal volt a pályán, hozzá véve a vizsgadrukkot, nem biztos, könnyű eltéveszteni.
14/17 anonim válasza:
ma 09:53
Ez csupán rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, attól még nem ez a norma és főképpen nem a követendő/elnézendő példa. Csak azért mert elnézem a bejáratot, én nem teremtek veszélyhelyzetet. De kinek mi.
Attól még vizsgaszituációban bukás jár érte.
15/17 anonim válasza:
Kedves 14! Milyen szegénységi bizonyítványt állít ki rólam? Te még sehol nem voltál úgy, hogy keresned kellett, merre tovább?
A második felét meg én is leírtam korábban. Íme:
„…Az a lényeg, hogy biztonságosan és szabályosan közlekedj. Amikor észleled, hogy elhagytad a telepet, vagy oda már biztonságosan behajtani nem tudsz, jelzed, mi történt, s hogy az első alkalmas helyen megfordulsz…”
17/17 anonim válasza:
Az összes körülményre tekintettel meg kellett buknod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!