Lelopták a kerekemet a kocsimról, mit kéne tennem?
(pótkerék)
Figyelt kérdés
úgy értem oké, hogy veszek másik kereket, de feljelentést kéne tennem ismeretlen ellen? vagy hagyjam a fenébe, úgysem törődnek vele? nem gagyi autó, azért gondoltam csak hogy megkérdezem. köszi a válaszokat
2012. máj. 18. 07:54
1/8 anonim válasza:
tedd meg a feljelentést, igaz nem valószínű, hogy foglalkoznak vele, hacsak nem kerül a kezükbe, 0,01% van rá hogy visszakapod, de legalább nem vonhatnak felelősségre hogy nem szóltál
milyen autóról van szó?
2012. máj. 18. 08:05
2/8 A kérdező kommentje:
mindegy milyen a kocsi nem olcsó, és valószínüleg, nem lesz olcsó hozzá a pótkerék se. elég bénán van megoldva hogy kivülre rakták :(
de ki vagyok én hogy felül biráljam a tervezőket :)
2012. máj. 18. 08:10
3/8 anonim válasza:
Hiába jelented fel,nekem a rendőr is megmondta,hogy annak az esélye,hogy valaha is előkerül bármi,lehetetlen az egyhez.
Feljelenteni csak az /esetleges/biztosítás miatt kell..
2012. máj. 18. 08:26
4/8 A kérdező kommentje:
nem is az érdekel már hogy visszakapjam mert arra tényleg kicsi a valószinüség, csak hogy esetleg itt a környéken ne történjen mégegyszer ilyen ráadásul megint velem, hátha egy feljelentés segit abban hogy erre jöjjenek néha járörözni és akkor talán a tolvaj is észre veszi hogy tettem az ügy érdekében...nem tudom ez csak saját gondolat, lehet hogy hülyeség
2012. máj. 18. 08:37
5/8 anonim válasza:
Érdekes amit írsz,igazad is van.
De attóltartok,hogy a járőrözések száma ezzel egy cseppet sem nőne.
Itt,a 3.kerületben van éjjel 2 db járőrautó éjszaka...
És ez a város legnagyobb kerülete..
2012. máj. 18. 08:44
6/8 A kérdező kommentje:
az komoly :-o
akkor se feljelentésnek nincs értelme se idegeskedésnek, a legjobb ha a riasztónak az érzékelőjét arra is ráköttetem. A benzin sapka ha nem kulccsal van kinyitva hanem feszegetve van akkor is megszólal a riasztó. erre nem gondoltam hogy azt is lelophatják, most azt is meg csináltathatom :(
2012. máj. 18. 08:48
7/8 anonim válasza:
Szerintem meg inkább ne szólj a rendőröknek, mert ha esetleg előkerül, ők majd eltüntetik. Ismerősömékkel ugyanez történt. Már régen eladták, de egy rövid ideig volt egy RX-8-uk, annak lopták le mind a 4 kerekét, felnivel együtt. Feljelentés, minden. A közeli kiserdőben meg is találták mind a 4-et, de erről ismerősömék csak később értesültek. Hogy miért? Azért, mert a rendőr, aki megtalálta először elment egy gumishoz, és megkérdezte, hogy ezek a kerekek jók lennének-e az ő saját autójára. Csak azután hívták ismerőséket, hogy a gumis mondta, hogy nem. Szemrebbenés nélkül elrakta volna őket. Honnan tudják ezt? A gumis, akihez betévedt a rendőr az ismerősék szomszédja és egyben nagyon jó barátja... Szóval ennyit a rendőrökről. Persze nem mindről, tisztelet a kivételnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!