Pótkerék cseréhez van valami egyszerű módszer a kerék lecsavarozására?
Kovával nem lazítunk, mert szétb@sszuk.
A kerékkulcsnak az erőkarát kell meghosszabbítani, így könnyebb lesz. Lényegében egy vascső-t ráraksz és kész.
Én már 25 éve a kerékkulcsra állva szoktam kilazítani a csavarokat, és még nem sarkaltam le egyet sem!
:)
Jól rá kell tenni a szerszámot, ráállni és rugózni nem ugrani, így nem tud lelcsúszni a kerékkulcs.
Mondjuk olyan már volt, hogy a kerékkulcs tört ketté a 105 kilóm alatt, de azzal szerszámmal vascső segítségével se lehetett volna kilazítani a csavarokat, mert akkor is eltört volna!
Nemsokára cserélni kell úgyis a gumikat, szólj majd a gumisnak, hogy nem kell megszakadásig húzni a levegőkulcsot!
A Vascsöves megoldás a legbiztosabb vagy a teleszkópos kerékcsavar!
Én ugrálhattam a keresztkulcson,akkor se mozdult a csavar,felb@szta az agyam,szereztem egy króm vascsövet rátettem és pillanatok alatt ki volt csavarva + testápolónak is jó a vascső , vagy akár a teleszkópos kerékcsavar... fenyítő eszköznek szokták becézni!
Nem sikerült hogysem leszednem az nagyon erősen be van csavarva. Sajnos teleszkópos kerékcsavar vagy hasonlót sem sikerült szereznem...
Pedig a gumi szerelő műhely közelben van kb. 200m de nem tudom, hogy elmenjek oda a kocsival?
Vagy akkor ti hogyan oldanátok meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!