Volvo S80-ról, hogy lehet a kereket leszedni?
2000-es évjárat, Kölcsönbe van nálam (a tulajt nem érem el). Defektes lett az egyik hátsó kerék. Gondoltam feldobom a pótkereket. Oké csak nem bírom leszedni ami rajta van:) Felemeltem, kicsavartam az 5 csavart és megse mozdul a kerék.
Mi van ilyenkor?:)
Valszeg nagyon megvolt húzva és rágyógyult a felni a féktárcsára. Rugj bele, vagy ütögesd meg valamivel alul, felül ( így nem hajlik el az iránytartó tüske és remélhetőleg a felni peremét sem barmolod szét ), aztán leugrik.
Üdv, egy S80 tulaj :)
Köszi.
Akkor nekifutok még egyszer. Bár már eddig is próbáltam erőltetni, de megse moccant:(
Azthittem, hogy van neki valami típusspecifikus pofonegyszerű trükkje, hogy hogy jön le...
Hát b.ssza+ ez nem jön le. Pedig a végére már jó beidegesedtem aztán rendesen belerúgtam meg megrángattam, de ez megse moccan.
Most a ...... legyen?
A saját kocsim szerelőnél mert a turbo leadta kulcsot. Most meg a kölcsön verda is benne hagyott a sz@rba:(
Ha felfújom kb. 1 óra és leenged. A kereket nem bírom leszedni. Este van, gumis nincs nyitva. Kölcsön több kocsit meg már nem birok szerezni. Reggel 5-kor meg indulni kellene mert 200 kilométer vár rám.
Átkozott kocsik....
mondjuk...ez nem a legjobb megoldás,de munkatársam most téli kerék cserénél így oldotta meg az egyiket
vissza teszed a csavarokat,de nem huzod meg...jobbra-balra fordulásnál meglazul,csak ne menj túl messze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!