Hogy mernek egyesek még csak lassytani se egy jobbkezes utcánál?
Figyelt kérdés
Simán elmennek 65-70nel végig, jobbkéznél is kis utcában.
Nem tudom,. de én nem merek nem lelassítani olyan gurulásra.
Azokat látom így menni, akik arra felé laknak, és gondolom tudják, hogy nem forgalmas, meg nem jár senki ott délelőtt 10 óra körül.
De, abból nagy gáz van, ha így 60-70nel megy, és kigurul valaki elé?
2012. máj. 14. 15:30
11/13 anonim válasza:
Mi régebben biztositóztunk ilyen utcánál. A figyelő látta hogy jön az "okosnagyontudokvezetni", intett a törnivalónak ,az megindult és telibeverette magát. A biztosító meg tejelt. LEGÁLISAN!Volt hogy ránkhívták a zsarukat és azok még a helyszinelést is ráverték.
12/13 anonim válasza:
Ismerős ugyanezt csinálta,tuti módszer és nevelő hatású a pénzkereset mellett:D
13/13 Hunter92 válasza:
Egyszer mellettem ült egy haver, én vezettem. Elengedtem a jobbról érkezőt, ő meg majdnem lebaszott, hogy minek kellett kiengednem (siettünk). Egyébként van jogsija. Annyit mondtam rá: "Jobbkézszabály, haver." Erre ő: "Mi köze van ehhez annak, hogy a menetirány szerinti jobb oldalon kell haladni?" Nah itt kezdődik a probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!