Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Azt tapasztalom, hogy a régi,...

Azt tapasztalom, hogy a régi, kicsi, jellemzően keleti autók az út közepén közlekednek, max.60-70-es sebességgel ezzel akadályozva a közlekedést és bosszantva az autóstársakat? Miért van ez így?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 09:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy az út közepén? Mennyi a megengedett sebesség?
2009. jún. 25. 12:46
 2/10 A kérdező kommentje:

Ok, a pontosítás kedvéért, az út közepén = majdnem a felezővonalon; ha a megendegett sebesség 90 km/óra.

De ezek szerint Neked nincs hasonló tapasztalatod...

2009. jún. 25. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Elárulom, én is közel a felezővonalhoz közlekedem. De! ha mentőautó szirénázva jön, vagy valamelyik okos bevállal egy szabálytalan előzést, azonnal húzódok le, szinte az útpadkára.

Ha neked erős autód van, csúcsforgalmat leszámítva, őket könnyen meg tudod előzni.

Kis kategóriás autóval meg visszakapcsolás nélkűl az előzgetést el kell felejteni!

Volt olyan, hogy 90-nel mentem, Suzuki 1.0-ás megpróbált előzni, majdnem állóra kellett fékeznem, hogy ne találkozzon a szembejövővel.

Ha 60-70-nel megy, nem azt jelenti, hogy téged akar szivatni, lehet, hogy baja van az autónak, nem tud gyorsabban menni.

2009. jún. 25. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod azért mert nem apuci meg anyuci veszi meg a kocsit és ilyet tud venni.Nekem egy régi skodám van én is 60-70nel megyek nem azért mert nem birna jobban menni.követem a lassan jársz tovább élsz logikát.És van elég barom az uton aki nem néz szét és kivágodik mert hogy neki hü de nagy 5000-es autoja van és nehogy már egy ilyen szart várjon meg amig elmegy.Nem egyszer törtek már meg akik ugy gondolták hogy a zárovonal meg a szembe forgalom baromság.Várjanak ők.érdekes modon vannak olyanok akik felveszik a tempomat és nem azért mert nem tudnának megelözni hanem azért mert ők is haza akarnak érni.
2009. jún. 25. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ja nyugodtan lepontozhatsz.igazábol nem érdekel.(elözö voltam)
2009. jún. 25. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:

17:17!

Milyen Skodád van?

Első válaszoló.

2009. jún. 25. 18:54
 7/10 anonim ***** válasza:
a sebbesség nem 90 nél kezdődik, ha körültekintően vezetsz, nem lehet gond
2009. jún. 25. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
egy 1988-as 120l-em van.17.17-es voltam
2009. jún. 30. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:

17:17!

enyém is 1988, 120l!

2009. júl. 1. 09:09
 10/10 anonim válasza:

Nekem kettő literes Opel Vectrám van amit még németben gyári tuninggal láttam el.

Elég jól megy és nem igazán van ellenfél a hazai utakon.

Ennek ellenére engem nem zavar az ha valaki az autója és a saját képességeinek megfelelően választja meg járműve haladási sebességét és helyét a közúton!

Talán kis toleranciát nem ártana venni a patikában annak aki csak a másikban leli meg a hibát miközben ö maga is egy csődtömeg!

2013. szept. 28. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!