Azt tapasztalom, hogy a régi, kicsi, jellemzően keleti autók az út közepén közlekednek, max.60-70-es sebességgel ezzel akadályozva a közlekedést és bosszantva az autóstársakat? Miért van ez így?
Ok, a pontosítás kedvéért, az út közepén = majdnem a felezővonalon; ha a megendegett sebesség 90 km/óra.
De ezek szerint Neked nincs hasonló tapasztalatod...
Elárulom, én is közel a felezővonalhoz közlekedem. De! ha mentőautó szirénázva jön, vagy valamelyik okos bevállal egy szabálytalan előzést, azonnal húzódok le, szinte az útpadkára.
Ha neked erős autód van, csúcsforgalmat leszámítva, őket könnyen meg tudod előzni.
Kis kategóriás autóval meg visszakapcsolás nélkűl az előzgetést el kell felejteni!
Volt olyan, hogy 90-nel mentem, Suzuki 1.0-ás megpróbált előzni, majdnem állóra kellett fékeznem, hogy ne találkozzon a szembejövővel.
Ha 60-70-nel megy, nem azt jelenti, hogy téged akar szivatni, lehet, hogy baja van az autónak, nem tud gyorsabban menni.
17:17!
Milyen Skodád van?
Első válaszoló.
Nekem kettő literes Opel Vectrám van amit még németben gyári tuninggal láttam el.
Elég jól megy és nem igazán van ellenfél a hazai utakon.
Ennek ellenére engem nem zavar az ha valaki az autója és a saját képességeinek megfelelően választja meg járműve haladási sebességét és helyét a közúton!
Talán kis toleranciát nem ártana venni a patikában annak aki csak a másikban leli meg a hibát miközben ö maga is egy csődtömeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!