Az autóban levő egészségügyi doboz a felbontása után már nem érvényes?
Lollika: oké, nem az EU régi elnevezése, ezzel együtt az akkori irányadó kritériumok az EU-ba való belépéssel megváltoztak és azóta ahhoz kell alkalmazkodni, tehát az a megfogalmazás valóban régi és lejárt.
Lollozni nem kell ide járni, én építő hozzászólásokat várok, a hiperaktív képességeidet vezesd le a mászókán, emberek között.
Most hallottam, bár csak áttételesen, hogy egy rendelőben bosszankodott egy orvos, mert megbüntették a felbontott doboza miatt. Mivel volt(van) sterilizáló a rendelőjében, újrasterilizálta a dobozt, azt hitte, minden oké, de így sem felelt meg.
Ez elég megdöbbentő fejlemény, szerintem a rendőrök mindent kihasználnak, szabályzat ide vagy oda. És az autósok nem nagyon reklamálnak, nem viszik feljebb, rögtön fizetnek.
A linkben különösen a következő rész a lényeges: "Időről időre nézd át a csomag tartalmát, az egyes tartozékok érvényességét, hiszen a különféle egészségügyi kellékek szavatossága nem egyszerre jár le."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!