Meddig érvényes a TB? Amióta befejeztem az iskolát (kb 2 éve) nem találtam munkát és nem tudom, hogy érvényes-e még az egészségügyi ellátásom. Illetve, ha nem érvényes mennyit kell befizetnem havonta?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 13:36
1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként a munkaügyi központban regisztrálva vagyok.
2012. febr. 3. 13:41
2/3 anonim válasza:
Ha nappali tagozatos voltál, akkor a diákigazolványod érvényessége után még 45 napig passzív jogon jogosult voltál az ellátásokra. Pl. ha 2010 júniusban érettségiztél, akkor 2010 december 15ig volt TBd.
Az, hogy regisztrált munkanélküli vagy, nem jelenti azt, hogy a Tbd is rendezve van. A munkaügyi csak annak rendezi a Tbjét, aki pénzbeli ellátást is kap tőlük (pl álláskeresési járadék)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. febr. 3. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!