Büntetném az indokolatlanul lassan hajtókat. Miért hiszik azt sokan, hogy ők biztonságosan közlekednek ha mindenhol 45-50-el mennek?
Nőként egyet tudok hozzá fűzni, hogy indokolatlanul nem szoktam feltartani a forgalmat, és aki nem tudja felvenni a szabályokhoz-, közlekedési viszonyokhoz igazodó tempót, az ne üljön a volán mögé.
Engem is zavar az ettől eltérő, van amikor ezt lehet-, kell tolerálni.
De az autópályán én is berágok, ha valaki nem néz hosszú métereken keresztül a visszapillantóba és csak a jobbról előzést hagyja a másiknak.
Büntetném, azt aki feleslegesen feltartja a többit.
Ja és külön kaszt a zöldre indulni nem tudók tábora.
Itt mindenen felhúzzák magukat az emberek.
Lassan megy valaki elöttem az úton?a mozgó lépcsőn középre áll,nem huzódik jobbra?a buszon nincs fűtés?
.....és akkor mi van...?
Most komolyan ti ilyenek miatt idegesek lesztek?na ne......
és akkor mi van...?
Semmi, elkések.
Általában lendületesen, de szabálykövetően vezetek. Személyiségfüggő mindez.
Más területen sem vagyok Pató Pál.
Az idő pénz. (Nekem.)
Tényleg idegesítő de ennyi erővel a bolondokat is lehetne büntetni. meg akin van sapka azt is meg akin nincs azt is.
A jardoknak így is sok büntetési alapjuk van. Én nem szívesen adnék nekik még egyet! Csak vissza élnének vele!
Például egy futár pizzás vagy postás költöztető keres egy házszámot ahová mennie kell és megbüntetnék őket érte az nem lenne jogszerű.
ráadásul az újabb kompjúteres kocsikban ha elromlik a abból a 6 milióból egy jeladó akkor emelt alapjáraton képesek csak menni a szervíz módba tilt a CPU. Ezt jó ha tudod.
Nem az indokolt lassan hajtással van a probléma,hanem az indokolatlannal! És az indokolatlan lassan hajtók hajlamosak a kormányrángatásra,a meggondolatlan cselekedetekre,hirtelen lehúzódás,sávváltás,stb sorolhatnám.. Én is vittem már üvegtáblát,igen,lassan mentem. A mögöttem levő persze nem tudta,látom idegeskedett. Gödrös volt az út,szóval megvolt rá az indokom!! De ha valaki azért hajt lassan hogy bámulja a kirakatot,az elmehet a pitsába..
Szóval alkalmas pillanatban jobb az ilyeneket megelőzni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!