Székesfehérváron hol lehet gyakororlni a csúszós úton való vezetést biztonságosan?
Székesfehérváron biztos vannak mellékutak azokat nagyon tudom ajánlani én is ott gyakoroltam.A nagyobb áruházak parkolóját takarítják így ott lehetetlen.
Ezt a csúszós úton való vezetést menet közben fogod megtanulni.
Menj fel Pestre ilyen pályára, nincs messze, egy gyakrolást megér.
Az okoskodóknak: azt kérdezte, hogy biztonságosan hol lehet gyakorolni, az elhagyottabb környék, meg az M7-es marha biztonságos... Aki ilyen humoros, annak kívánom, hogy pördüljön ki úgy, mint én tavaly jégen. Elhagyott környék volt, nem lett komolyabb baj,. de akinek ez a biztonságos gyakorlás (pedig én nem gyakorolni mentem) annak sok sikert hozzá, de lehetőleg nem másokat öljön meg.
biztonságosan sehol gyakorolni a közlekedésben fogsz tudni igaz kissé költséges de,ha megfontolt vagy akkor a profik közé kerülhetsz.
"síkos útón a pancserek othon maradnak a profik viszont kis szerencsével az árokban kötnek ki.
he.he
nem vicces ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!