Mért szivatják az utakon az öreg autóval közlekedőket?
18:16 ok, hogy van zöldkártyája attól még büdös.
És nekem is gyakran megfordul a fejemben hogy h lehet ennek a büdös kis ..akárminek zöldkártyája az útra sem engedném ki:).
Valszeg azért tűnik gyorsnak mert egyrészt az is másodszor muszáj felgyorsítani ha 50-el mész vagy 45-el városon belül..azért ott mégsem előzhetsz 100métereken keresztül pl 45 vs 50 azaz 5km/h különbséggel nem igazán lenne okos döntés,ezért is van az hogy 70-re felgyorsítanak aztán megelőznek és én ilyenkor visszalassítok normális tempóba,van aki nyomja tovább mint egy idióta.
Legyorsulgatják: az nem fáj,tolják, dudálnak: szintén nem fáj. A hátul sötétitett üvegű autókat halottaskocsinak hívják felénk:-)
Ezek a napszemüveges kisfiúk arra nem gondolnak, hogy az illető esetleg a C-D-E kategórás jogsiját és munkahelyét veszti egy komolyabb gyorshajtásnál, neki APUKA nem fogja fizetni a büntetést!
Ha Bmw-t látsz alapbol huzodj le.
Nekem mondjuk 6 éves autom van de eddig kivétel nélkül az összes Bmw-s rámmászott akármiylen gyorsan is megyek.
Hiába, a hátsokerékhajtás elönye.
Mondok még egy dolgot, kötelezö jobbratartás!
Ha többsávos az út akkor a lassabb jármünek kötelezö a külsö sávba huzódnia!!
Ja meg a másik hogy kresz ide meg oda az emberek többsége köztük én is hölyét kap ha vki 60 nal botorkál, mert a 20 km es utamat nem 1 óra alatt akarom megtenni!!
Ráadásul csomó heylen kintfelejtik a 30 as táblát ha vmit kalapálnak az uton, nem mondod hogy azt is be akarod tartani..
Részemröl a 60 as - 50 es és attól lefelé táblát akkor tartom be ha lakott területen vagyok vagy ha rossz az út vagy olyan az idöjárás, egyébként soha, mert nincs értelme!
És mégvalami ha megfigyelted a fövárosban elég sok lámpa van, ha te betartod a sebességhatárokat akkor az azt jelenti hogy szinte mindegyiknél bekapod a pirosat! Ez egy átlagos városi út esetén akár 40! megállás és elindulás is lehet, és azért üzemanyagban sem mindegy a dolog!!
Használni kell a lendületet ha takarékoskodni akarsz a naftával, a lendülethez meg sebesség kell meg tömeg...
06-02 18:28
Valószinu miattad dekkol a lámpánál mert ha te nem vagy az uton akkor átért volna!
Aki nem tud normális tempoban közlekedni az legalább tartson jobbra és vmennyire huzodjon le.
Ne akadályozza a közlekedést mert balesetveszélyt teremt!
A közlekedési lámpák meg csak a forgalmat akadályozzák amikor ugy vannak direkt beállíitva hogy 15 másodpercen át mindenkinek piros!!! Monjduk az államnak ez is haszon -> nagyobb dugó-> több uzemanyagfogyasztás -> több jövedéki adó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!