Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek miért tűnnek el a...

Dozer007 kérdése:

Szerintetek miért tűnnek el a jó kis Téli gumi vs. Nyári gumi viták az oldalról ilyen jó kis téli időjárásban?

Figyelt kérdés
Természetesen megvan a saját véleményem, de ez egy érdekes dolog... ha más nem vette volna még észre. :)
2012. febr. 7. 08:50
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Az, hogy buta vagy, nem akkora baj, mint az, hogy még nagydobra is vered.
2012. febr. 11. 18:05
 32/32 anonim ***** válasza:
Mert? Tesztekben lemérték hogy száraz hideg úton a nyáriguminak kisebb a fékútja, a többi meg marketingrizsa amit mindenki bekajál.. Hó meg csak néhány napot okozott fennakadást most ,de ha mondjuk szeptember óta fent lett volna a kocsimon a téligumi semmire nem mentem volna vele, a nyárival sem csúsztam meg soha, pedig mindennap megyek . Most a néhány napban mikor nem volt teljesen takarítva az út ,szépen lassan de eljutottam ahová kellett ,jelzem mindenki nagyon lassan ment,(kivéve néhány vagánykodót 4x4-es kocsival)esély nem volt kicsúszni !De a hóláncot beraktam ,viszont arra sem volt semmi szükség.
2012. febr. 11. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!