Derékig érő hóban a téli gumi sem ér semmit,csak a hó lánc.A letakarított,felsózott Pesti utakon pedig tök mindegy milyen gumival mész.
A nyári gumit egy simatalpú papucshoz hasonlítani.Mekkora f@sz vagy ,istenem.A nyári guminak is van mélysége,barázdája ,elméletileg a mintázata és a keménysége más.
2012. febr. 7. 19:20
12/32 anonim válasza:
Az, hogy ostoba fajankó vagy, engem ebben az esetben nem zavar. Az sem, hogy annyira csóró vagy, hogy képtelen vagy az autódat a biztonságos közlekedésre felkészíteni. De ha nekem jönnél azért, mert te beképzelted, hogy a fantasztikus nyári gumijaid alkalmasak arra, amire nem, biztos nagyon kikapnál.
2012. febr. 7. 19:54
13/32 anonim válasza:
Te meg egy vaskalapos ,csökönyös szamár vagy és még kemény legény is.Nem csak anyagiak miatt nincs téli gumim.20 éve nem használom és nem is fogom.Egyébként van gumis haverom és ha nagyon kellett volna olcsón kaptam volna.
Ja a gumis haver mondta>
Ez a téli gumi -nyári gumi nekünk nagy üzlet gumisoknak.
Az autósoknak meg egy nagy lehúzás és felesleges kiadás.
Én a 20 év alatt egyszer nem okoztam balesetet,pedig elhiheted,hogy nem volt téli gumim.
Egyébként a melóhelyemen a járőr autókon sincs egyiken sem téli gumi és nem azért ,mert a főnököm ezen spórol.
2012. febr. 7. 20:07
14/32 anonim válasza:
Nem értem a felháborodást uraim senkinek nem kötelező ezt az oldalt olvasni és hozzá szólni! miért nincsen ,azért mert le esett a hó és a nagy többség be sem mer ülni a kocsijába függetlenül a gumi típustól! De a nyári gumisok ,csak húsvétkor illetve minden szentekkor használják az autójukat!
2012. febr. 7. 20:12
15/32 anonim válasza:
A nyári gumi nyárra való. Tapadás,és vízelvezető képesség.
A téli guminál a lamellák kialakításánál a fő szempont a kapaszkodás,és a fékezés. Akárki akármit mond,a téli gumi alkalmas a téli utakon való közlekedésre. Jeges úton ész nélkül vezetve pedig mindegy.
2012. febr. 7. 20:24
16/32 anonim válasza:
Apáink csoda, hogy nem haltak ki téli gumi nélkül. :)
2012. febr. 7. 20:41
17/32 anonim válasza:
De annyit nem is autóztak, mint mi ;)
2012. febr. 7. 21:46
18/32 anonim válasza:
apáitok nem is voltak olyan hülyék mint ti!Ők tudták ,hogy jön a tél és akkor fel rakták a hajtott kerékre a jobb gumikat, azok viszont 4 évszakosak voltak!
2012. febr. 7. 22:33
19/32 anonim válasza:
Nekem pedig mind a négy hajtott keréken négy évszakos gumi van. Télen-nyáron. Mégis potenciális tömeggyilkosként kezel néhány elmebeteg. Pedig lehet, hogy az apjuk lehetnék... :)
2012. febr. 8. 07:55
20/32 anonim válasza:
konkrétan miért is vagy te tömeggyilkos? a4 évszakos gumikkal?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!