Tényleg lesz olyan szabály módosítás, hogy 2010-től csak 22 éves kortól lehet le rakni kocsira (B. Kat. ) a jogsit?
Ki van zárva, sőt, ha a politikusok gyermekeinek érdekei úgy kívánják, akár 16-ra is leszállítják.
A Magyar Köztárságban a 18. életév betöltésével minden államplgár minden jogot gyakorolhat. Házasodhat, választhat, válaszható, vásárolhat alkoholt, cigarettát, a 40-50 évesekkel egy "súlycsoportban" bűntethető. Pont ezt a jogot korlátoznák?
Próbajogosítvány! Mit ér? Én például millió éve levizsgáztam, de sosem volt autóm és nem vezetek. Ha az én időmben már lett volna, én könnyen megfeleltem volna a feltételeknek, pedig minél később - és idősebben - kerülök a forgalomba, annál veszélyesebb lehetek!!!!
Köszönöm a lepontozást a próbajogosítványért, elvégre ti biztos jobban tudjátok ezt a dolgot, mint aki az NKH-nál dolgozik. Hihetetlen milyen emberek látogatják ezt az oldalt...
Okostojásoknak: kezdő vezetői engedély=/= próbajogosítvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!