A szomszéd mindig 2 autóval is elénk áll. Mit tehetek? Mert már nagyon unom állandóan a más kocsiját bámulom. Arról nem is beszélve hogy nekünk is két autónk van és mi is szeretnénk a saját házunk előtt parkolni. Mit tudok tenni?
A közterületesek azt mondták van egy íratlan szabály hogy 1:mindenki álljon a saját háza elé 2: az ingatlanom előtti közterületet jogomban áll használni. 3 : Jó nagy bunkó a maga szomszédja.
Múltkor is hoztak hozzánk hűtőt és jó messziről kellet cipelniük mert a szomszéd ide állt... ez már számomra nevetséges ... és az önkormányzat nem csinál semmit mert szabályosan parkol . Gondoltam teszek ki parkolásgátlót de azt hiszem az engedélyköteles. Miért ilyenek az emberek ??? én sem állok más elé ...és mikor szólunk akkor azt mondja hogy mi álljunk be a garázsba ez most akkor hogy is működik?? Valaki segítsen .. valami törvény vagy valami ötlet nincs ami reményt adna ....
Köszönöm a sok hozászolást!úgy látom mindenkit kicsit idegesít ha a háza elé parkolnak. Nekem a közterületes azt is mondta hogy elvileg az ő háza elé is állhatnak és ő se szólhatna semmit.... csak kérdés ha hónapokon keresztül a másik kocsiját bámulja nem tudom mit szólna hozzá...és ő nem tudna a saját háza elé parkolni... szerintem előbb utóbb elszakadna a cérna nála is.. hiába mondja hogy nem. A házunk előtt két Suzuki áll még ha Ferrari lenne :)
Igen ezen a bérelt parkolón gondolkodom. Ez nagyon jó ötlet csak nem tudom a mi utcánkba ez működne-e? Mi kertvárosba lakunk. Kertes házunk van. Csak a szomszédnak túl sok kocsija van viszont van garázsa ,kapubeállója. Tehát megtudná oldani.. ha akarná ... mikor rá szóltunk akkor azt válaszolta hogy álljunk be mi a garázsba.. ez oké mert jobban szeretek a garázsban állni mint kint nem erről van szó ... de azért nehogy ő mondja meg hová álljak .. azt gondolja övé az egész utca ??
Elég undorító szomszédod lehet...Ez is egy variáció lehet,bár ez is amolyan szemet szemért jellegű...Egy kis pillanatragasztó az ajtó kulcslyukába,és kész:)
Vagy szedd le a kerékanyáit,és ha elindul,néz majd :)
Tudom,hogy paraszt megoldások,és nincs garancia,hogy utána nem csinálná újra a baromságát,de amilyen az adjonisten,olyan lesz a fogadjisten :)
És ha feljelent akkor mivan?
Bizonyíthatatlan a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!