Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A szomszéd mindig 2 autóval...

A szomszéd mindig 2 autóval is elénk áll. Mit tehetek? Mert már nagyon unom állandóan a más kocsiját bámulom. Arról nem is beszélve hogy nekünk is két autónk van és mi is szeretnénk a saját házunk előtt parkolni. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

A közterületesek azt mondták van egy íratlan szabály hogy 1:mindenki álljon a saját háza elé 2: az ingatlanom előtti közterületet jogomban áll használni. 3 : Jó nagy bunkó a maga szomszédja.

Múltkor is hoztak hozzánk hűtőt és jó messziről kellet cipelniük mert a szomszéd ide állt... ez már számomra nevetséges ... és az önkormányzat nem csinál semmit mert szabályosan parkol . Gondoltam teszek ki parkolásgátlót de azt hiszem az engedélyköteles. Miért ilyenek az emberek ??? én sem állok más elé ...és mikor szólunk akkor azt mondja hogy mi álljunk be a garázsba ez most akkor hogy is működik?? Valaki segítsen .. valami törvény vagy valami ötlet nincs ami reményt adna ....

2012. jan. 16. 22:41
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer állt az "én helyemre" is a házunk elé az egyik szomszéd. Kapube nem lógott be. Mögötte egy fa csonkja van én meg hogy leszoktassam erről mindig beálltam a kapuba úgy hogy ő még centizve se tudjon kijöni. 2 hónap volt amire megtanulta hogy oda neálljon mert ha napközbe megyek még el akkor nem rakom be a kocsit a kertbe. Egyszer ki se mentem amikor becsöngetett :)
2012. jan. 18. 22:26
 22/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hozászolást!úgy látom mindenkit kicsit idegesít ha a háza elé parkolnak. Nekem a közterületes azt is mondta hogy elvileg az ő háza elé is állhatnak és ő se szólhatna semmit.... csak kérdés ha hónapokon keresztül a másik kocsiját bámulja nem tudom mit szólna hozzá...és ő nem tudna a saját háza elé parkolni... szerintem előbb utóbb elszakadna a cérna nála is.. hiába mondja hogy nem. A házunk előtt két Suzuki áll még ha Ferrari lenne :)

Igen ezen a bérelt parkolón gondolkodom. Ez nagyon jó ötlet csak nem tudom a mi utcánkba ez működne-e? Mi kertvárosba lakunk. Kertes házunk van. Csak a szomszédnak túl sok kocsija van viszont van garázsa ,kapubeállója. Tehát megtudná oldani.. ha akarná ... mikor rá szóltunk akkor azt válaszolta hogy álljunk be mi a garázsba.. ez oké mert jobban szeretek a garázsban állni mint kint nem erről van szó ... de azért nehogy ő mondja meg hová álljak .. azt gondolja övé az egész utca ??

2012. jan. 19. 09:28
 23/41 anonim ***** válasza:
76%

Elég undorító szomszédod lehet...Ez is egy variáció lehet,bár ez is amolyan szemet szemért jellegű...Egy kis pillanatragasztó az ajtó kulcslyukába,és kész:)

Vagy szedd le a kerékanyáit,és ha elindul,néz majd :)

Tudom,hogy paraszt megoldások,és nincs garancia,hogy utána nem csinálná újra a baromságát,de amilyen az adjonisten,olyan lesz a fogadjisten :)

2012. jan. 21. 15:46
 24/41 anonim válasza:
100%
Nekünk is fenn állt ez a probléma, szóltam neki, ő pedig nem épp szalonképes szavakkal elküldött melegebb éghajlatra, azóta megy a szomszédháború, és ami azt illeti nekem nagyon jó feszültséglevezető, a kocsiját egy yamaha grizzly-vel elvontattam, majd szóltam, ha még egyszer ott lesz az árokba tolom.
2012. febr. 6. 21:20
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj,az olyan kártékony megoldások mint a szög,nem vezetnek semmi jóra. Ha megcsinálod,tudni fogja,és viszonzásképp ő is kiszurkálja a kerekeid. Én azt javaslom,úgy parkolj le,hogy ne tudjon kiállni tőled. Szorítsd be. Vigyél oda sódert vagy mittomén,sziklákat a házatok elé,amit axem 30 napig tárolhatsz az utcán,aztán ha megáll,állj elé úgy hogy ne tudjon kimozdulni. Utána a függöny mögül lehet leskelődni ha el akar menni. Ha csenget nem kimenni. Akkor nem tehet semmit. Lehet nagy hüeség amit mondok,de nálunk ez már bevált. Sajnos ha kárt teszel a kocsijában szerintem egy olyan háború venné kezdetét,aminek nem lenne sosem vége.
2012. febr. 7. 16:38
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Na mert az nem levágós, hogy ahelyett, hogy kiszúrnád a kerekét (ami legalább egy direkt célzás) ráállsz úgy, hogy ne tudjon kiállni - akkor ugyan úgy szétb@ssza a kocsidat.
2012. febr. 7. 18:54
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Aztán ha véletlen bukta van,feljelent rongálásért vagy mittomén. Akkor ki húzza a rövidebbet?
2012. febr. 7. 19:07
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Írja a kérdező,hogy egy bunkó a szomszédja. Szerinted ha egy ilyen embernek kiszurkálod a gumijait,és ha megtudja nem fogja letörni a tükrödet,meg bebaxxa a szélvédődet? Megéri? Nem sérti meg a kreszt,jogilag sem igen lehet mit tenni. Szerintem ez a Conankodás nem vezet semmire.
2012. febr. 7. 19:27
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

És ha feljelent akkor mivan?

Bizonyíthatatlan a dolog.

2012. febr. 7. 19:27
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg paraszt ugyan úgy letöri a tükrödet azért, mert úgy állsz rá, hogy nem tud kiállni tőled.
2012. febr. 7. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!