Ma majdnem elütöttek, halálra rémültem. Hogyan kell helyesen cselekedni ilyenkor?
Buszról szálltam le, kétszámjegyű út, tehát nincsen járda, (van hogy perceket kell várni, hogy átjussunk), nem veszélytelen. Esett az eső, a kapuncim a fejembehúztam, gondoltam a túloldalon előveszem az esernyőmet. Balról nem jött senki, jobbról pedig még elég messze volt egy jármű. Elindultam, az út közepe felé járhattam, mikor hallottam a fékcsikorgást, balra néztem, kis kék suzuki, benne középkorú férfi, ő is kb halálra rémülve. 1 m-re állt meg tőlem, egy pillanatig azt hittem ott halok meg. Átfutottam az út túloldalára, hogy ne okozzak még több galibát és közben nem győztem bocsánatot kérni. Oda kellett volna mennem?
Történt már velem egyszer ilyen, azóta jobban figyelek, elég nagy trauma volt, ott mindenképpen én voltam a hibás. Egyszerűen elképzelni nem tudom hogyan került oda az a kocsi. Van egy kocsiforduló, egy parkoló és egy másik út, de ha onnan jött volna, lehetetlen, hogy ennyire felgyorsuljon.
Hazaértem, 1 óráig bőgtem, nem tudom miért viselt meg ennyire.
Mit csináltam rosszul? Mit kéne ilyenkor egyáltalán?
1. Légy nagyon hálás, hogy következmények nélkül megúsztad.
2. Gondolj arra, hogy az autós is örülhet ugyanennek.
3. Érthető, hogy megviselt, de gondolj a jó oldalára a dolognak.
4. Máskor sokkal-sokkal figyelmesebben kelj át az úttesten.
5. Odamenni nem kellett volna, további veszélyhelyzetet előidézve.
Ahogy az előző írta.:
bal..jobb..és még egyszer BAL.
Mert jobbról valószínűtlen h jönni fognak..balról meg bármikor felbukkanhat egy autó.Jobbról is ha üldöznek valakit de ez már pech kategória:D
LOL én is most vettem észre a kapuncit :D :D :D
(első válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!