Kinek mennyi órát kellett vennie, míg megszerezte a jogsit?
Én most tartok a rutin előtti emelt díjas plussz óráknál...
Nőknek nehezebben megy? Ez tényként kezelhető?
0-ról indultam...
Nekünk, nőknek talán a manőverezés nehezebben szokott menni, de ez biológiailag kódolt:), és gyakorlással klasszul felhozható.
Én 4 órával vettem többet, és rutinból, városi vezetésből is előre átmentem.
Ez függ attól, hogy az oktatód mennyire pénz éhes. Ha nagyon az akkor levezetted veled még +20 órát is akár (pl. Hajdúböszörmény, Ungvári Autósiskola)
Ha normális az oktatód akkor olyan +5 órából már jól kijössz
én összesen 46 órával vizsgáztam.
10 rutin a többi meg forgalmi.egyszer buktam meg de három oktatóm volt.
Én ííííírdatlan mennyiségű pluszórát vettem... Az oktatóm nem akart engedni vizsgázni, és olyanokat mondott, hogy soha nem látott még senkit ilyen szarul vezetni, meg, hogy vigyázzak az autójára, mert lelke van, nem szabad bántani,óvatosan váltani, óvatosan fékezni, nehogy belénk jöjjenek, mert akkor összetörik... A többi oktató előtt, ha a rutinpályán megállt beszélgetni, leégetett, hogy én vagyok a legszarabb tanítványa, stb... Mikor a forgalmi vizsgán a vizsgabiztos azt mondta, hogy nagyon jól vezetek, nem sok ilyet látott, gratulál, az oktatómnak jojózott a szeme. Mikor hazavitt, út közben mondta, hogy majd hívjam fől, ha meglesz a jogsim, és meséljem el, apám mit szól a vezetésemhez...
Nem hívtam, viszont egyszer, kb 1 év múlva összefutottunk, és megkérdezte.. És mondtam neki, hogy apa jó sofőrnek tart, és gondolkodás nélkül odaadja a kocsit. Nem akarta elhinni. Pedig tényleg így van. Viszont gyűlölök vezetni..
Vajon miért.....
20L (3éve van jogsim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!