Mit gondoltok a közlekedésről?
utolsó: értem én, de a hungárián, vagy bármelyik nagy forgalmú útonmmagyarázd el a kedves autósoknak, hogy mi az a követési távolság.
kérdező: tlejesen igazad van amúgy, gyakorlatilag a te szemszögedből látom a dolgokat, 3 hete jött meg a jogsim. magyarországon 0 kultútája van a vezetésnek, ezért van. bunkó parasztok vagyunk. ausztria pl nagyon közel van, mégis hatalmasak a különbségek. senkit nem érdekel, hol a zebra, ha az autós látja, hogy gyalogosként lassítok, vagy állok, a járda szélétől 1 méterre, ő azonnal megáll, és átenged. itthon majnem kiléptem 1 bmw elé 1 hete, körforgalom előtti zebránál. a kocsi állt, de ahogy meglátta, hogy elindulok, kipörgő kerékkel elindult. biciklizek az úttestel párhuzamosan a járdán (főút volt), mellékutcából jön ki egy autó, le sem szarja a burkolati jelet, épp csak lassít, majd megáll. nézem, simán átférek előtte, épp elhaladok, erre a marhája előrébb tolja a kocsi orrát, elütött mint egy kutyát. nem tudom mit képzelt, mert nem tudott volna kifordulni a főútra, velem párhuzamosan haladó 15 tonnás kisteherautó miatt. ez van. alkalmazkodj vagy megesznek vacsorára :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!