Másodszor húztak el forgalomból, szerintetek nagyon ciki egy 55. éves nőtől?
Csak a félreértések elkerülése miatt: én nem nő vagyok, viszont jónéhány nőt/lányt ismerek, akik jó autóvezetők. És nem jönnek zavarba se jégen, se vészhelyzetben.
Az alapján amekkora arcod van biztos vagyok benne, hogy nem tudsz párhuzamosan parkolni és inkább elfoglalod a rokkantak helyét..
"Az alapján amekkora arcod van biztos vagyok benne, hogy nem tudsz párhuzamosan parkolni és inkább elfoglalod a rokkantak helyét.."
Az alapján, amiket írsz, biztos vagyok benne, hogy utálnak az emberek és nincsenek barátaid. Sajnálom.
Nem találtad el, nincs mit sajnálnod. :)
Csak nem bírom elviselni azokat akik így kiosztják a másik embert, azt gondolva hogy ők Fittipaldi képességeivel rendelkeznek..
Ahogy a nevem is mutatja férfi vagyok,korábban nőpárti,ez mostmár talán alábbhagy de a témánál maradva találkoztam én már olyan férfi vezetővel,hogy szivesen visszazavartam volna ahonnan kibújt
Egyszer 30-on túli keresztlányom mellett űltem autóban főuton. Ő vezetett Odalról egy autó annyira bejött hogy csak a veztő reflexén múlt a karambolmentesség Két kormánymozdulat: el,s vissza.azt a másik autót egy kanember vezette. Bár a férfiak talán jobb vezetők,mégsem lehet így kategorizáln hogy a nők rossz vezetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!