Hogy kezelik a szállópor koncentráció miatti szmoggal kapcsolatos teendőket New Yorkban, Londonban vagy Los Angelesben?
Igen ,köszönöm ennyire azért nem vagyok szőke, de nincs olyan kapcsolódási pont ahol BKV közelben le tudok parkolni. Kb 9-12 perc gyaloglás után elérjük az egyik buszt,(várakozási idő és tömeg) amiről még át kell szállni egy másik BKV-ra is.Gyerekkel ez minuszokban ( mert már a téli szmog paráztat) elég necces. Az Ő sulijától én már gyalog megyek (kb 20 perc) a saját melómba, de ezt most is így teszem.
De igazából engem általános megoldás érdekelne, nem csak az én személyes nyomoromra vonatkoztatva. Hogy oldják meg a nagyok ? :):):): Az is zavar, hogy totál nincs olyan kapcsolódási pont ahol le lehetne parkolni ilyen esetekben.:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!