Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy kezelik a szállópor...

Hogy kezelik a szállópor koncentráció miatti szmoggal kapcsolatos teendőket New Yorkban, Londonban vagy Los Angelesben?

Figyelt kérdés
Csak azért érdekelne a kérdés, mert támogatom, hogy tenni kell ellene, de azt hiszem túl sok embert lehetetlenít el ha bizonyos városokból kitiltják, illetve a minimálbért meghaladó büntetésekkel fenyegetik, úgy hogy szinte semmi esélye megoldani a saját életén belül a kialakult közösségi krizist. Nem szeretném ha miattam bárki is fuldokolna, de autóval hajnali 5 órás keléssel tudunk a munkahelyünkre bejárni, ha le kell tenni akkor nem csak a Volán ill BKV jegyeket kell hirtelen megvenni (sehol ne m tudom különben) hanem eleve 1/2 4 kor el kell indulnunk. Télen, hóban fagyban is egy 6 éves kislánnyal és kb. 2 órát így utazni (közben sokat gyalogolni is). .....vagy kirúgnak és nem lesz ilyen gondom. Nyilván nem azért van 20 éves Suzukim mert megerőltető lenne egy új audiba beülni. Ne nagyon bántsatok, csak érdeklődöm és keresem a mindenkinek jó megoldást.
2011. nov. 8. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Megoldás: Volán helyett kocsi Pestig, leparkolsz és BKV...
2011. nov. 8. 13:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen ,köszönöm ennyire azért nem vagyok szőke, de nincs olyan kapcsolódási pont ahol BKV közelben le tudok parkolni. Kb 9-12 perc gyaloglás után elérjük az egyik buszt,(várakozási idő és tömeg) amiről még át kell szállni egy másik BKV-ra is.Gyerekkel ez minuszokban ( mert már a téli szmog paráztat) elég necces. Az Ő sulijától én már gyalog megyek (kb 20 perc) a saját melómba, de ezt most is így teszem.

De igazából engem általános megoldás érdekelne, nem csak az én személyes nyomoromra vonatkoztatva. Hogy oldják meg a nagyok ? :):):): Az is zavar, hogy totál nincs olyan kapcsolódási pont ahol le lehetne parkolni ilyen esetekben.:(:(

2011. nov. 8. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Rakjál biciklit a csomagtartóba.
2011. nov. 8. 16:35
 4/4 bánomisén ***** válasza:
Itt, Londonban néhány éve volt egy nagy szmogriadó. Úgy oldottuk meg, hogy senki sem sírt, mindenki tudomásul vette, fegyelmezetten betartotta, nem keresett kifogásokat, mert tudta, hogy az ő érdeke is, hogy ne legyen elviselhetetlen szmog a városban. Néhány nap alatt vége volt a cécónak és mindenki visszaülhetett a kocsijába.
2011. nov. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!